26. srpanj 2019.

cargo-partner otvara nove urede u Australiji, Ujedinjenim Emiratima, Maleziji i Austriji

15. srpnja ove godine međunarodni info-logističar cargo-partner otvorio je prvi ured u Melbournu (Australija), s novim uredom u Dubaiu (UAE) osigurava kvalitetniju podršku ključnim klijentima, a na postojećim lokacijama Maleziji i Austriji nastavlja jačati pozicije.

cargo-partner je u potpunosti na pravom putu međunarodnog plana rasta. Usporedno s jačanjem ugovorne logističke mreže uz nova skladišta širom svijeta, kontinuirani rast tvrtke također se očituje u stalnom porastu broja ureda na postojećim i novim tržištima. Od 15. srpnja Melbourne (Australija) je najnoviji dodatak globalne prisutnosti cargo-partnera. Iskusni tim iz Melbourna spremno odgovara na sve izazove i pruža sveobuhvatan raspon zračnog, pomorskog, cestovnog prijevoza, ugovorne logistike, carine i drugih usluga s dodanom vrijednosti.

U Maleziji tvrtka je preuzela poslovanje s prodajnim i servisnim uredom u Penangu uz svoj postojeći ured u Kuala Lumpuru, koji je osnovan 2011. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima, cargo-partner otvorio je ured za podršku ključnim klijentima, kako bi bolje zadovoljili potrebe agenata i klijenata u regiji. Unatoč rastućoj globalnoj prisutnosti, međunarodni info-logističar radi na jačanju pozicije na zapadu Austrije, u kolovozu planira otvoriti novi ured u Wolfurtu u najzapadnijoj pokrajini Vorarlberg.

Stefan Krauter, glavni izvršni direktor cargo-partnera: “Slijedimo strategiju organskog rasta šireći pokrivenost unutar zemalja u kojima smo već osnovali predstavništva, kao što je nedavno u kineskom zaleđu, Maleziji ili zapadnoj Austriji. Naš novi sastav u Dubaiju spreman je pokrenuti razvoj mreže globalnih agenata unutar zaljevskog područja i podsaharske Afrike. Također želimo podržati naše globalne ključne klijente i partnerske prijevoznike, koristeću regionalnu agentsku mrežu pružiti ćemo veću vrijednost i bolju kvalitetu naših usluga. U Australiji bilježimo uspješno poslovanje već dugi niz godina, stoga smo odlučili otvoriti predstavništvo i time potvrditi ulazak na novo tržište.”