Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj - potpisivanje 174 milijuna kuna vrijednog ugovora za kampus u Osijeku

31. Kolovoz 2018.

VELIKA GORICA - Svečani ispraćaj  9. hrvatskog kontingenta u misiju potpore miru Resolute Support u Afganistan. Planirano je da će na ispraćaju biti potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov (11 sati, vojarna "Pukovnik Marko Živković" na Plesu).

ZAGREB - SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras održat će konferenciju za novinare o iskorištavanju EU fondova (10 sati, dv. Ivana Kukuljevića Hrvatskoga sabora)

OSIJEK - Potpisivanje sporazuma o nastavku radova na izgradnji studentskog paviljona u sveučilišnom kampusu u Osijeku. Ukupna je vrijednost projekta  174.300.000 kuna, a sredstva su u cijelosti i bespovratno pribavljena putem EU - Operativnog programa Konkurentnosti i kohezije 2014. - 2020. (11 sati, vijećnica Rektorata Sveučilišta J.J.Strossmayera, Trg Sv. Trojstva 3).

ZAGREB - U Ravnateljstvu policije održat će se konferencija za medije povodom početka školske godine i 40 tisuća novih sudionika u prometu. Na konferenciji bit će predstavljene ovogodišnje aktivnosti edukativno-promidžbene akcije "Poštujte naše znakove". O temi će govoriti voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa Josip Mataija, pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević i pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin (11 sati, amfiteatar Ravnateljstva policije, Ilica 335).

VELIKA GORICA - Svečanost otvaranja Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Velikoj Gorici. Zavod će otvoriti predsjednik HAZU-a Zvonko Kusić i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić uz nazočnost voditelja Zavoda akademika Željka Cvetnića i članova Uprave HAZU.Akademik Kusić i gradonačelnik Barišić tom će prigodom potpisati Ugovor o osnivanju i radu Zavoda kojim se uređuje njegovo osnivanje i unutarnja organizacija te način osiguranja potrebnih sredstava za rad Zavoda. (11 sati, Šetalište Franje Lučića 15).

04. svibanj 2024 09:11