Aktualno
StoryEditor

ECS i Setcor zajednički jačaju poziciju na tržištu

25. Travanj 2017.

Eurocomputer Systems (ECS) pridružuje se Setcoru, inovativnom hrvatskom ICT brandu pod kojim djeluju tvrtke Hema, ItSoft i Aduro Ideja. ECS je utemeljen 1991. godine i jedan je od vodećih sistemskih integratora u Hrvatskoj.

Do danas su postigli značajne poslovne uspjehe i svrstali se u sam vrh hrvatskih informatičkih tvrtki, stoga će sa Setcorom i dalje jačati poziciju na tržištu.

>>>FOTO: JumpIT Forum – država mora pokazati liderstvo u razvoju ICT industrije

-Sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka dobitna je strategija koja je ECS preko 25 godina održala u hrvatskom vrhu te se u potpunosti poklapa s misijom i vizijom Setcora, stoga smo iznimno zadovoljni što ćemo od sada zajednički djelovati, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. ECS i Hema će združivanjem ujediniti kompetencije i klijentima pružati još kompletnija poslovna rješenja. Integrirani procesi i usluge zasigurno su fokus razvoja naše branše i preduvjet efikasne primjene tehnologija budućnosti, izjavio je direktor Heme Zoran Havriluk.

>>>Europski novac za hrvatsku STEM revoluciju: Krenuo je pilot projekt ‘e-Škola’

-Pridruženje brandu Setcor za sve uključene tvrtke otvara nove mogućnosti. Zajednički ćemo našim sadašnjim i budućim klijentima osiguravati vrhunsku uslugu i time pomoći mnogim tvrtkama da osuvremenesvoje poslovanje. Globalno tržište sve više traži stručnjake u ICT sektoru, a mi možemo ponuditi kvalitetna rješenja za izazove ubrzanog razvoja. Manja tržišta poput hrvatskog posebno mogu profitirati od ulaganja u ICT rješenja, jer njima tvrtke svoje usluge mogu pouzdano ponuditi online, a dodatna prednost je što uz Setcor ne moraju investirati u vlastitu opremu i uređaje, izjavio je Delimir Purgar, predsjednik uprave ECS-a.

26. travanj 2024 03:35