Aktualno
StoryEditor

HOK i Hyundai potpisali ugovor ‘bez sitnih slova‘

15. Prosinac 2016.

Potpisan je sporazum o međusobnim odnosima između Hrvatske obrtničke komore i Hyundai Hrvatska d.o.o. s kojim se osiguravaju posebni uvjeti nabave Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisiranja vozila za članove HOK-a.

Ugovor su potpisali Dragutin Ranogajec, predsjednik HOK-a, Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. i Diana Sorić Hictaler, članica Uprave.

- Projekt HOK-ZNA je cijelu godinu aktivan, on našim kolegicama i kolegama omogućava da što jednostavnije i na što povoljniji način pristupe uslugama naših partnera. Veseli me da je Hyundai Hrvatska naš novi partner, a moram reći i da se nadam da će uskoro biti na raspolaganju i teretni program koji bi dodatno oplemenio ovu cijelu priču i na neki način pomogao svima da stvaraju nove vrijednosti i na taj način koriste usluge naših partnera. Kada smo pripremali ovaj ugovor usuglasili smo se da on vrijedi za cijelu Hrvatsku, da bude dostupan u svim predstavništvima i to je ono što mene kao predsjednika HOK-a veseli, - rekao je Ranogajec i pozvao Hyundai Hrvatska da postanu dobrovoljni članovi HOK-a.

- Nama je veliko zadovoljstvo kao generalnom zastupniku Hyundai za RH da imamo priliku surađivati s Hrvatskom obrtničkom komorom i da na ovaj način možemo podržati sve napore HOK-a da svojim članovima omogući što povoljnije i što efikasnije poslovanje. Naša vozila su poznata po kvaliteti, najboljem omjeru uloženog i dobivenog, vjerujemo da kroz ove posebne pogodnosti u smislu nabave i održavanja vozila za članove mi zbilja možemo pomoći našim gospodarskim kolegama da još bolje posluju.‘ - rekao je Živković i dodao da je njihovo jamstvo na vozila pet godina bez ograničenja kilometraže i bez sitnih slova, što znači da članovi HOK-a osim što mogu koristiti vozilo za svoje poslovanje mogu biti i bezbrižni.

[caption id="attachment_250242" align="aligncenter" width="750"] Dario Matečić, Mislav Vuković, Diana Sorić Hictaler, Lovre Živkoviž, Dragutin Ranogajec, Mirela Lekić, Snježana Tomić[/caption]

25. travanj 2024 01:14