Aktualno
StoryEditor

Hrvatska dobila prvi kozmetički outlet

19. Travanj 2019.

Hrvatska je ovoga tjedna dobila još jednu outlet destinaciju i to prvu u kojoj je u prvom planu kozmetika. U sesvetskoj zgradi Europatrade u srijedu je otvoren Five Star Outlet koji nudi raznovrstan asortiman koji inače viđamo u drogerijama i parfumerijama te tehniku i proizvode za kućanstvo.

Five Star Outlet prostire se na 1200 četvornih metara, a nudi širok izbor proizvoda vodećih svjetskih brendova poput L‘Oreala, Max Factora, Make up Revolutiona, Nivea i Alwaysa po niskim cijenama. Riječ je o proizvodima namijenjenim za njemačko tržište koji se nisu uspjeli prodati. Njemački Müller i dm imaju običaj naručiti previše artikala i kratko ih držati na policama pa ih njemački potrošači ni ne stignu kupiti. Tako da nije riječ o prošlogodišnjim ili oštećenim proizvodima, a asortiman će se mijenjati otprilike svaka tri tjedna, objasnio je suvlasnik Five Star Outleta Franjo Šarić.

- Kao potrošači često smo skloni mišljenju da cijena koja je dosta niža od uobičajene podrazumijeva i lošiju kvalitetu proizvoda. Međutim, ovdje to nije slučaj. Naprotiv, riječ je o njemačkim proizvodima namijenjenim njemačkom tržištu, koji zadovoljavaju jako visoke standarde kvalitete. Budući da ih veliki njemački lanci nabavljaju u enormnim količinama i da su ponudu prisiljeni stalno nadopunjavati, vremensko razdoblje u kojem ih izravno nude kupcima je jako malo i u tako kratkom roku se ne stignu prodati. Upravo zbog toga mi smo u mogućnosti ponuditi ih hrvatskim kupcima po najnižim cijenama pa ne moraju brinuti o tome je li proizvod ispravan ili pred istekom roka trajanja - rekao je Šarić ističući kako će hrvatski kupci moći isprobati i njemački brend Rossman.

Ističe se i kako će cijene zaista biti dostojne outleta, primjerice, cijene sjenila, pudera i krema za sunčanje kreću se oko 30, a cijene deterdženta za pranje rublja i ruževi oko 20 kuna.

25. travanj 2024 23:51