Aktualno
StoryEditor

Hrvatska pošta otvorila 31 poslovnicu u trgovačkim centrima i ne planira tu stati

10. Veljača 2019.

Od 1016 poštanskih ureda diljem zemlje Hrvatska pošta, čiji je predsjednik Uprave Ivan Čulo, proširila je poslovanje i na trgovačke centre, u kojima sada već ima 31 poslovnicu. Premda je većinom riječ o klasičnim poštanskim uredima, dijelom su to poštanski kiosci.

Trend je počeo prije samo nekoliko godina, ali s prvim otvorenim uredom u sklopu trgovačkog centra pokazalo se da je poslovanje u takvom prostoru vrlo dobro zbog velike frekvencije posjetitelja. I dok posjećenost u klasičnim poštanskim uredima zna oscilirati, u sklopu centara je stabilna. Poštanski uredi u trgovačkim centrima prilagođeni su svim klijentima.

U Hrvatskoj pošti navode da su dostupniji za osobe s invalidnošću, imaju parkiralište unutar kompleksa, visoki stupanj sigurnosti te radno vrijeme prilagođeno radu centra. Ondje se nude sve klasične poštanske usluge, ali i usluge platnog prometa, maloprodajni asortiman, dodatne osiguravateljske i financijske usluge itd.

U Pošti kažu da će trend otvaranja ureda u sklopu centara nastaviti u skladu sa svojim mogućnostima, ali ponajviše u skladu s mogućnostima vlasnika trgovačkih centara.

25. travanj 2024 10:55