Aktualno
StoryEditor

FOTO: Izrazite svoj osobni stil uz Ingram košulje skrojene po Vašoj mjeri!

14. Prosinac 2016.

Ingram, talijanski brend specijaliziran za proizvodnju najkvalitetnijih košulja za muškarce, još od davne 1949. godine proizvodi odjevne predmete po mjeri napravljene isključivo od pamuka. Uz sezonske Ingram kolekcije, u Heraldi for men ponudi dostupna je i usluga izrade košulja po mjeri – Ingram "Made to Measure usluga" koja pruža mogućnost izbora između raznolikih modela, više od 200 vrsta materijala, 9 tipova ovratnika, personaliziranih manžeta te usluge graviranja inicijala, kao iskaza osobnosti i stila.

U vrijeme darivanja, Heraldi for men i Lider novim i postojećim pretplatnicima poklanjaju popust od 10 posto u akciji koja traje od 19. do 24. prosinca, a pogodnost se ostvaruje navođenjem promo coda HERALDI i LIDER zajedno u periodu trajanja akcije.

Ne propustite priliku da sebi ili svojim najmilijima ovog Božića darujete jedinstveni poklon koji se dugo nosi i još dulje pamti.

>>>Heraldi for men i Lider daruju: U novu 2017. godinu s košuljom po mjeri

Rezervirajte termin na 01/ 7777 890 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

05. svibanj 2024 05:29