Aktualno
StoryEditor

Kreativna agencija Brigada osvaja nagrade izložbom ‘Croatia je Hrvatska‘

17. Rujan 2018.

Zahvaljujući izložbi Croatia je Hrvatska, nastale povodom 133 godine postojanja Croatia osiguranja, kreativna agencija Brigada ove je godine osvojila brojne nagrade i priznanja.

>>>Dani komunikacija: Bruketa&Žinić&Grey deseti put proglašeni agencijom godine

Nakon velikog uspjeha i osvajanja međunarodne nagrade IIDA Global Excellence za najbolje dizajnirani izložbeni prostor za izložbu Croatia je Hrvatska, u rukama Brigade završio je Red Dot, svojevrsni dizajnerski Oscar.

Uslijedila je i nominacija za globalnu Cresta nagradu, čija je svrha promicanje vrhunskih kreativnih dostignuća u oglašavanju i tržišnim komunikacijama. Brigada je ‘pomela‘ i konkurenciju među nominiranima za German Design Award, jednu od najatraktivnijih nagrada za dizajn na području dizajna proizvoda i komunikacije.

Brigada je uvrštena i u LUX Life 2018‘s Top 50 in Interior Design, u kategoriji uredskog dizajna.

>>>Domaća agencija Bruketa&Žinić u Grey grupi nastavlja poslovanje s cijelim svijetom

U suradnji s Bruketa&Žinić&Grey, na policu su smjestili Effie i MIXX za Croatia je Hrvatska, a tu su i dvije nagrade ‘Biennale - Izložba hrvatskog dizajna‘, za spomenutu izložbu i Tjedan dizajna Zagreb. Pridružile su im se i Big SEE nagrade za projekte Eclectic office gallery te Ne.Ne.Ne. shop.

[caption id="attachment_360595" align="aligncenter" width="750"] Damjan Geber, direktor Brigade[/caption]

U studenom predstoji prilika za još jednu vrijednu nagradu u finalu INSIDE World Festival of Interiors u Amsterdamu. Tamo će Brigada kao jedan od finalista prezentirati projekt izložbe Croatia je Hrvatska i rad agencije uz bok svjetskim agencijama.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

26. travanj 2024 21:40