Aktualno
StoryEditor

Martina i Ante Todorić službeno se rastali te podijelili skrbništvo

23. Siječanj 2018.

Bivša Miss Hrvatske, Martina Todorić, i poduzetnik Ante Todorić sporazumno su se rastali na Općinskom sudu u Zagrebu 4. prosinca. Imovinu nisu dijelili na sudu, no dogovorili su se za zajedničko skrbništvno nad djecom. Još uvijek nije poznato je li Martina odlučila vratiti djevojačko prezime Novosel.

>>>Todorić postao djed malenog Vida

Par je svoje troje djece, 14- godišnju Emu, 11- godišnju Luciju te devetogodišnjeg sina Ivicu odgajao u jednoj od vila u Kulmerovim dvorima.

Par je bio u braku 15 godina, a 37 – godišnja Martina razvod je zatražila nakon izbijanja afere Agrokor kada se pričalo kako joj je brak postao opterećenje zbog navodnog pritiska obitelji Todorić.

Ivicu Todorića DORH sumnjiči za izvlačenje 1,4 milijarde kuna iz Agrokora. Pod pritiskom gotovo se čitvava obitelj se preselila u London kada se u zagrebačkim kuloarima pričalo kako se Martina i Ante razvode kako bi Todorićev sin zaštitio svoju imovinu.

>>>Ekskluzivno: Županijski sud – Koja imovina je Todoriću privremeno oduzeta

Prema pisanju 24 sata izvori bliski Todorićima navodno su izjavili kako je Martini postao naporan život u ‘kavezu‘. Što se tiče Matininog poslovnog angažmana u Agrokoru na njega se navodno nikada nije žalila.

26. travanj 2024 17:59