Aktualno
StoryEditor

Osnivač DIV grupe Božidar Debeljak povukao se iz vlasništva u tvrtki

08. Veljača 2019.

Osnivač DIV GRUPE d.o.o. iz Samobora Božidar Debeljak izašao je iz suvlasništva u tvrtki, i više nije ni prokurist. Umjesto njega, u vlasničku strukturu ušla je njegova kći Vedrana Debeljak, mlađa sestra Tomislava Debeljaka koji vodi posao od 2007. godine. a suvlasnica je i njihova majka Vjera Debeljak.

René Marcus Detlef Matthies pridružio se Dieteru Merzbachu kao direktor tvrtke ZAGREBAČKE OTPADNE VODE - UPRAVLJANJE I POGON d.o.o. Na toj poziciji nije više Andrija Oštrić.

Ionut Baltateanu ušao je u NO tvrtke HETA ASSET RESOLUTION HRVATSKA d.o.o. na mjesto zamjenika predsjednika umjesto Clausa-Petera Martina Mullera, koji više nije u NO-u.

Vlasnik tvrtke MARINA KAŠTELA d.o.o. Josip Berket imenovao je za direktoricu Ivonu Smoljić umjesto Marije Bojić.

Goran Kunek nije više ni suvlasnik niti član uprave tvrtke FENOLIGA d.o.o. iz Zagreba. Boško Vulelija ostao je jedini vlasnik i sad sam upravlja tvrtkom.

Roko Brala, vlasnik tvrtke BRALA d.o.o. iz Posedarja, povukao se s direktorske pozicije. Za direktora je imenovao Gorana Golema.

Lovro Bilandžić postao je suvlasnik tvrtke BINĐO d.o.o. iz Ivanić-Grada, uz Bojana Bilandžića. Njih dvojica su i direktori, i zajedno s Višnjom Bilandžić upravljaju tvrtkom koja se bavi uslužnim djelatnostima vezanim uz šumarstvo i građevinarstvo.

Vedran Dorčić novi je član NO-a tvrtke LIBURNIJSKE VODE d.o.o. iz Ičića umjesto Marka Maslića.

Željko Bjelan novi je direktor zabočkog distributera plina ZAGORSKOG METALCA d.o.o. iz Zaboka umjesto Tomislava Rajića, koji je bio direktor od 2006.

Tomislav Milinović i Marijo Kardum prestali su biti direktori tvrtke HITRA PROMJENA DOKUMENATA d.o.o. iz Zagreba, koju sad samostalno vodi Vjekoslav Šanjug.

Jedan od četiri suvlasnika tvrtke CENTAR ZA MJERENJA U OKOLIŠU d.o.o. iz Zagreba, Ivan Baketa, direktorsku poziciju zamijenio je prokurom. Drugi suvlasnik Boris Smiljanić ostao je direktor.

Obitelj Hrešć malo je promijenila vlasničku strukturu tvrtke LIKA ENERGO EKO d.o.o. iz Udbine. Njihova tvrtka MODERATOR d.o.o. više nije jedini vlasnik, suvlasnici su postali Stjepan Hrešć, Marija Hrešć i HOLDING GRUPA HREŠĆ d.o.o. Ujedno je temeljni kapital povećan sa 20.000 kuna na 30.000.

Općine Janjina i Lumbarda suvlasnički su se uključile u NERETVANSKO-PELJEŠKO-KORČULANSKO-LASTOVSKO-MLJETSKI VODOVOD d.o.o., koji sad i operativno i vlasnički obuhvaća područje 14 gradova i općina.

U Sudskom registru potvrđeno je da je Damir Jakšić vršitelj dužnosti ravnatelja DRŽAVNE ERGELE ĐAKOVO I LIPIK iz Đakova. Dosadašnji ravnatelj Mirko Damjanović podnio je ostavku  koju je Upravno vijeće prihvatilo, opozvalo ga je i više nije ni djelatnik ustanove. Epilog je to afere ‘Lipicanac‘, u kojoj je konj iz ergele smrtno stradao pod vlakom dok je bio u najmu kod ravnateljevog oca.

25. travanj 2024 13:12