Aktualno
StoryEditor

Otvorene su prijave za stipendiju APB-a, predavanje profesora Sitkina s Dukea

04. Svibanj 2017.

Nakon prvog predavanja profesora Barnetta sa Stanforda u sklopu ovogodišnjeg izdanja Advanced Program in Businessa (APB), Institut za inovacije i Lider dodjeljuju stipendiju pretplatnicima Lidera za drugi modul jednog od vodećih svjetskih edukacijskih programa za strateški menadžment. Ovo predavanje predvoditi će prof. Sim B. Sitkin sa Sveučilišta Duke.

Advanced Program in Business od 8 modula

Profesor Sitkin je svjetski autoritet u području HR menadžmenta i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka u području organizacijskog ponašanja. Direktor je Centra za Liderstvo i Etiku te Centra za Bihevioralnu Znanost na Sveučilištu Duke, a ujedno je bio i Direktor Duke Korporativnih Edukacija. Prof. Sitkin jedan je od ukupno dva dobitnika Academyof Management Review nagrade za najbolji znanstvenirad. Konzultirao je mnoge svjetske korporacije i organizacije među kojima su ABB, Cisco Systems, Deutsche Bank, Ericsson, Glaxo, IBM, PricewaterhouseCoopers, Siemens, U.S. Dept. ofJustice te mnoge druge.

U sklopu APB-a predavati će na temu „Paradoks individualnih vs. kolektivnih strategija stvaranja vrijednosti.“ uz fokus na liderstvo u vremenima nesigurnosti i kako postaviti temelje koji će u takvim okolnostima omogućiti stvaranje vrijednosti.

Profesori iz najboljih poslovnih škola

Advanced Program in Business jedinstven je po tome što okuplja renomirane svjetske profesore s najboljih poslovnih škola kao što su: Harvard Business School, Stanford University, Duke University,TheWhartonSchool, London Business School, Kellogg Schoolof Managementte mnoge druge. APB profesori bitno utječu na područje poslovne ekonomije u kojem djeluju, a ujedno su i savjetnici i konzultanti za uprave najuspješnijih kompanija u svijetu (Amazon, Apple, Facebook, Google, 3M, Coca Cola, IBM, P&G te mnoge druge.). APB sastoji se od osam modula koji će pokrivati pet ključnih strateških područja: inovacije, korporativna strategija, marketing i prodaja, financije i ljudski resursi.

Program je namijenjen strateškom menadžmentu i poduzetnicima koji su spremni izaći iz okvira svakodnevnih aktivnosti kako bi se fokusirali na strateške probleme i dugoročni rast i razvoj. Prethodne generacije polaznika činili su poduzetnici, predsjednici i članovi uprava, top menadžeri i direktori kompanija kao što su: 3M, Adris grupa, Atlantic grupa, AutoZubak, Cemex, Coca-Cola, Croatia Osiguranje, DOK-ING, Ericsson Nikola Tesla, Erste Banka, Hewlett Packard, Hrvatski telekom, Imago, INA, Lidl, Nestle, NexusPrivateEquity Partneri, Nova TV, Pliva, Privredna banka Zagreb, Styriagroup, Školska knjiga,  VIPnet, Zagrebačka bankai mnogi drugi.

Stipendija za predavanje profesora Sitkina moguća je isključivo za pretplatnike Lidera!

Priloženi CV (te sve ostalo što smatrate potrebnim) i naznaku: Pretplatnik Lidera – Prijava za stipendiju APB, poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rok prijave je 17. svibnja 2017, a više informacija o predavanju profesora Sitkina možete pronaći ovdje.

26. travanj 2024 14:26