Aktualno
StoryEditor

Pevec uložio 83 milijuna kuna u otkup poslovnog prostora i zemljišta na Jankomiru

11. Travanj 2019.

Pevec je postao vlasnik poslovnih prostora i zemljišta na Jankomiru, ukupne površine 111.322 četvornih metara, na kojemu se već nalaze prodajni centar Pevec i trgovački centar Solidum. Ulaganje u te zagrebačke nekretnine vrijedno je 83 milijuna kuna, objavili su iz Peveca.

- Iznimno sam ponosan što smo postali vlasnici nekretnina u kojima se nalazi prodajni centar Pevec na Jankomiru. Ovo je ujedno naš najveći i najistaknutiji centar koji se odlikuje najširim prodajnim asortimanom od svih naših centara te našim kupcima pruža mjesto ugodne i povoljne kupnje. Nastavak je ovo uspješnog poslovanja koje se odražava upravo kroz ulaganja u postojeće i otvaranje novih prodajnih centara. Kupovinom prodajnog centra na Jankomiru, postali smo vlasnici jedanaestog od ukupno dvadeset i šest prodajnih centara u Hrvatskoj.  Upravo ovakav planski razvoj, koji potičemo otkad smo preuzeli odgovornost za tvrtku, osnažuje našu poziciju kao lidera na domaćem tržištu - izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Prošle godine tvrtka Pevec sklopila je ugovor o kupoprodaji s tvrtkom OTP Aventin d.o.o. i tako postala vlasnikom nekretnine u industrijskoj zoni Bakar Kukuljanovo u kojoj također ima svoj prodajni centar, dok je ranije ove godine tvrtka sklopila ugovor o kupoprodaji zemljišta u Vinkovcima gdje planira izgradnju novog prodajnog centra kojim će otvoriti 50 novih radnih mjesta.

25. travanj 2024 17:06