Aktualno
StoryEditor

Pogledajte MTV kolekciju Petras naušnica za festivalska ljetna izdanja i urbana događanja

27. Srpanj 2019.

Petras atelje se nalazi u blizini Zrinjevca, u samom urbanom gradskom tkivu, markirajući Đorđićevu ulicu svojim pažljivo uređenim izlogom.

Već sedmu godinu u ateljeu stvara i radi Petra Horvat Sudar, ekonomistica sa kreativnim potencijalom koja je odlučila, u jeku recesije, stvoriti ambijent u kojem možete tragati za unikatnim, autentičnim i ručno rađenim nakitom te odjevnim i uporabnim predmetima.

I u ovim ljetnim mjesecima, Petra neumorno stvara nove limitirane kolekcije, redizajnira i popravlja nakit, a inventivan dizajn i raznolik statement asortiman pretvaraju slučajnog prolaznika u stalnog kupca. Posebnost petrasa uviđaju i strani gosti koji prepoznaju ručnu izradu, pa u ateljeu pronađu idealan poklon, prikladan suvenir ili unikatni nakit i odjeću.

Petra u recentnim kolekcijama nakita promišlja odnos različitih materijala i kolorita, stvarajući jedinstvene kombinacije koje dopunjavaju stil svake žene. Za festivalska ljetna izdanja i urbana događanja, osmislila je MTV kolekciju naušnica kojima dominira kombinacija aluminija ili mesinga sa raznobojnim geometrijskim oblicima, naglašavajući asimetriju i proporcije. Za elegantnije varijante ljetnog stila, kreirala je efektni nakit od mjedi i crne kože, koji istovremeno zbog decentnog dizajna djeluje klasično i moderno. Inspirativnu estetiku je postigla i kroz kolekciju s ručno oslikanom svilom u kombinaciji sa aluminijskim detaljima, ostvarujući zanimljivu formu sofisticiranog nakita.

Osim kovina, poludragog kamenja, kože i svile, Petra koristi i niz drugih materijala te tehnika kojima svakodnevno dopunjava asortiman ateljea, stvarajući oazu za sve Petrasoljupce i one koji će to tek postati.

Ljetni Lider trend s ekskluzivnom kolekcijom Petras narukvica i prigodnim darom poslovnog tjednika Lider potražite na svim kioscima Tiska i iNovina

Ljetni lider trend

26. travanj 2024 17:52