Aktualno
StoryEditor

Poliklinika Markušić iz Opatije postaje dio Poliklinike Sinteza

23. Studeni 2023.
Sanja Markušić, Vedran Markušić, Jadranka Markušić

Velika akvizicija Poliklinike Sinteza zasigurno će odjeknut u medicinskim krugovima. Naime, Poliklinika Markušić, vodeća dermatološka poliklinika za regiju Kvarnera, postaje dio Poliklinike Sinteza.

Medicinski miks u Poliklinici Sinteza

Poliklinika Sinteza, već 15 godina lider je na tržištu iz domene estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine, odnedavno i urologije, a može se pohvaliti i novootvorenom dermatološkom poliklinikom Sinteza Skin Clinic posvećenoj anti age medicini, te kozmetološkim tretmanima za lice i tijelo. Posljednji novitet Sinteze je i otvoreni centar za dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Ul. Frana Vrbanića 26. Iz dana u dan niže uspjehe i bilježi nebrojano mnogo zadovoljnih klijenata, pogotovo od prosinca 2021. godine kada Polikliniku Sinteza preuzima Futura Medical Group.

Futura Medical Group, osnovana kapitalom tvrtke Futura Partners, vođena je ekspertizom Ognjena Bagatina i Bojana Pintarića, pokretačima izuzetnog rasta i uspjeha regionalno poznate i prepoznate Poliklinike Bagatin, a koji sada stoje i iza Poliklinike Sinteza.

Nova akvizicija i širenje poslovanja u srce Kvarnera, u Opatiji bajnoj, svakako je jedini logičan korak za ambicioznog lidera i direktora Ognjena Bagatina, budući da unazad dvije godine neumoljivo raste broj zadovoljnih klijenata u Poliklinici Sinteza.

Tim medicinskih stručnjaka nezaustavljivo se širi, a u planu je i veća akvizicija u veliku medicinsku grupaciju u budućnosti, koja će klijentima ponuditi široku paletu medicinskih usluga koje će moći napraviti u jednoj ustanovi – brzo i učinkovito. Za užurbane trendove života ovakva medicinska destinacija od iznimne je važnosti.

Poliklinika Markušić – vaša destinacija u Opatiji za vrhunske anti age i estetske tretmane

Poliklinika Markušić, vodeća je dermatološka poliklinika za regiju Kvarnera, s naglaskom na anti aging i estetsku dermatologiju. Poliklinika je smještena u Opatiji, a krasi je bogata tradicija, duga 30 godina. Pored pružanja dermatoloških, kozmetoloških i estetskih tretmana, poliklinika pruža i oftalmološke usluge. U cilju nastavljanja inovacija i zadržavanja vodeće pozicije u području dermatologije i estetike na ovom dijelu tržišta Hrvatske.

image

Tim poliklinike Sinteza

foto

- Sretna sam što nastavljamo našu priču s odličnim timom iz Poliklinike Sinteza, koji sa svojim iskustvom i znanjem može samo pozitivno doprinijeti našem rastu i svim budućim projektima koje planiramo. Cilj nam je našim klijentima pružiti najkvalitetniju dermatološku uslugu na području cijelog Kvarnera - rekla je dr. Jadranka Markušić.

Ova značajna akvizicija rezultat je kontinuiranog rasta Poliklinike Sinteza i predanosti pružanju vrhunskih usluga klijentima. O ovom velikom pothvatu i novoj akviziciji i preuzimanju Poliklinike Markušić iz Opatije,

- Jako nam je drago što nastavljamo širiti svoju dermatološku i estetsku ponudu na području Kvarnera, u predivnoj Opatiji. Nećemo stati na tome, nastavit ćemo rasti i razvijati se, kako bismo pružili kvalitetnu dermatološku i estetsku ponudu u sve najvažnije centre Hrvatske. Drago mi je što smo s Poliklinikom Markušić dobili veliku tradiciju i znanje koje će nam biti odlična podloga za daljnji razvoj u regiji. No, tu nije kraj našim planovima i akvizicijama. Uskoro očekujte još zanimljivih vijesti iz Poliklinike Sinteza -  rekao je direktor Poliklinike Sinteza, Ognjen Bagatin.

image

Ognjen Bagatin

foto

I što dodati na kraju? S novim ulaganjem, Poliklinika Sinteza nastavlja s okrupnjavanjem ponude zdravstvenih usluga kroz novonastalu akviziciju. A novostima se ne nazire kraj. Tim Poliklinike Sinteza poziva svoje klijente i sve zainteresirane da ih prate i dalje, jer još se puno toga ‘kuha‘ u bliskoj budućnosti.

27. travanj 2024 07:21