Aktualno
StoryEditor

Predsjednik Samsunga ponudio iskrenu ispriku i zahvalnost korisnicima Note 7

23. Siječanj 2017.
Piše:
Ivana Tarnaj

Nakon nekoliko mjeseci detaljne istrage, tvrtka Samsung Electronics danas je na konferenciji za medije održanoj u Seulu objavila točan uzrok zašto su se uređaji Galaxy Note7  znali "samozapaliti". Na konferenciji za medije javno se ispričao predsjednik Uprave Samsunga te izvjestio koje su mjere poduzete kako se problem ne bi ponovio.

"Sramotu" je na sebe preuzeo predsjednik uprave odjela mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics, DJ Koh, izrazivši iskrenu ispriku i zahvalnost korisnicima Galaxy Note7 uređaja, mobilnim operaterima, maloprodajnim partnerima i distributerima te poslovnim partnerima, na njihovu strpljenju i neprekidnoj potpori.

Samsung je  oformio i savjetodavnu skupinu za baterije (Battery Advisory Group) koju čine vanjski savjetnici, akademici i istraživači, kako bi zajamčila objektivnost i jasnu perspektivu po pitanju sigurnosti i inovacija baterija.

https://www.youtube.com/watch?v=HQQOiilJwJ0

U proteklih nekoliko mjeseci proveli smo detaljnu istragu u suradnji s nezavisnim stručnjacima, kako bi pronašli uzrok incidenata s uređajima Galaxy Note7. Danas smo, više nego ikad, predani tome da ponovno steknemo puno povjerenje naših korisnika, pomoću inovacija koje redefiniraju što je moguće učiniti po pitanju sigurnosti, kao i ostvarenja neograničenih mogućnosti i nevjerojatnih novih iskustava - izjavio je Koh.

https://www.youtube.com/watch?v=ba6obRoYSIY

02. svibanj 2024 17:08