Aktualno
StoryEditor

Predstavljena Smartino IoT usluga Odašiljača i veza

16. Travanj 2019.

Odašiljači i veze su na Liderovoj konferenciji ‘Smart cities 2019‘ predstavili OIV Smartino IoT uslugu, a viši stručnjak za istraživanje i strateško planiranje Slaven Božo održao je i prezentaciju ‘OIV IoT infrastruktura za Smart Cities‘.

 

OIV Smartino IoT višenamjenska je platforma za inovativna rješenja za Internet povezanih stvari, a pouzdana infrastruktura povezuje IoT senzore s IoT aplikacijama i korisnikom.

Uz 24/7 nadzor i sigurno upravljanje, korisnicima se nudi mogućnost implementacije na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, uključujući i područja koja nemaju Internet i električnu energiju.

Dodatno, stručni tim OIV-a uživo je demonstrirao i brojne mogućnosti OIV Smartino IoT platforme budući da su primjene neograničene, a najzastupljenije su u pametnim gradovima, zaštiti okoliša, poljoprivredi, turizmu, sigurnosti i drugim područjima digitalne transformacije za Industriju 4.0,M2M.

 

Odašiljači i veze su ovom prilikom pozvali sve gradove da im se pridruže u ekosustav za implementaciju OIV Smartino IoT infrastrukture, a kontaktirati ih se može na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

22. travanj 2024 07:48