Aktualno
StoryEditor

Šuška se da je pronađen dečko Olivije Newton-John koji se 12 godina pravio mrtav

12. Studeni 2017.

Nakon 12 godina nestali dečko slavne glumice i pjevačice Olivije Newton-John pronađen je navodno živ i zdrav u Meksiku, tvrdi australski celebrity magazin New Idea i kao dokaz prilaže fotografiju muškarca bez majice u društvu nepoznate žene koji izgleda baš kao 60-godišnji Patrick McDermott.

>>>Dva centilitra u Devil’s Place: Najskuplji gutljaj škotskog viskija bio je lažnjak

Istražitelj Charlie Parker proučio je spornu fotografiju, snimljenu prošlog mjeseca u Meksiku, i uvjeren je kako je riječ o nestalom Patricku. "Vjerujem da je to on, pronašao sam 90 posto sličnosti", rekao je.

Brod zvan ‘Sloboda‘

Patrick McDermott nestao je bez traga prije više od 12 godina ne vrativši se s ribolova, policija ga je tri godine nakon nestanka proglasila mrtvim iako ga nitko od 22 putnika koji su bili s njim na brodu Freedom (engl. sloboda) nije vidio kako napušta ribaricu ili ulazi u more zbog čega se dugo spekuliralo da je lažirao smrt kako ne bi morao vratiti dugove i plaćati alimentaciju za sina Chancea.

>>>Istraživanje: Vegetarijanci i vegani dvostruko skloniji depri od mesojeda

Komentirajući nestanak bivšeg dečka, Olivia Newton-John kaže da joj je teško pao i da se često pitala je li još živ, ali i da se neke stvari u životu jednostavno moraju prihvatiti i pustiti.

27. travanj 2024 14:22