Poslovna scena
StoryEditor

Ante Jurišić novi predsjednik uprave Sedam IT

05. Lipanj 2014.
Piše:
lider.media

Ante Jurišić, novi je predsjednik Uprave tvrtke Sedam IT, odabran jednoglasnom odlukom na Skupštini društva održanoj u svibnju ove godine.

Jurišić se timu Sedam IT pridružio 2005. godine kao mladi inženjer odmah po završetku studija elektrotehnike na Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Svoje radno iskustvo i razvoj profesionalne karijere stjecao je kao član tima raznih projekata i odjela unutar tvrtke, od mlađeg sistem inženjera u Sektoru mrežnih tehnologija preko pozicije Samostalnog sistem inženjera specijalista za Cisco Unified Communications tehnologije pa sve do Voditelja ključnih kupaca u sektoru prodaje. Pohađao je razne tečajeve na kojima stječe specijalističke certifikate (Cisco, Metaswitch i f5), koji mu osiguravaju stručnost i prepoznatljivost na tržištu. Od osnovnih tehničkih predznanja pa sve do iskustva u poslovanju i upravljanju, Jurišić svoj profesionalni i osobni razvoj upotpunjuje upisom EMBA programa Cotrugli poslovne škole.

Pozicioniranjem Jurišića kao novog predsjednika Uprave Sedam IT-a, u tvrtci ističu kako okreću novu stranicu poslovanja s ciljem osnaživanja regionalne suradnje i jačanja korisničkih iskustava.

- Pruženo mi je povjerenje da jednu od vodećih domaćih ICT tvrtki usmjeravam u predstojećem periodu i da zajedničkim snagama tržištu donosimo nove vrijednosti. Drago mi je što je prepoznat moj dosadašnji doprinos tvrtki i što su vlasnici tvrtke uvidjeli moj liderski potencijal. Posebna mi je čast što sam prvi predsjednik Uprave koji je odabran među zaposlenicima te sada imam priliku, zajedno s vrhunskim Sedam IT timom, realizirati viziju budućeg poslovanja tvrtke. Vjerujem kako ću opravdati povjerenje vlasnika tvrtke, ali i mojih kolega koji su podržali ovaj izbor - naglasio je Ante Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT.

05. svibanj 2024 03:57