Poslovna scena
StoryEditor

Ante Todorić dopredsjednik, a Darko Knez novi potpredsjednik Uprave Agrokora

23. Prosinac 2015.

U skladu s najavljenim promjenama u cilju osnaživanja upravljačkih timova i odgovaranja na trendove i promjene na tržištu, Nadzorni odbor Agrokora usvojio je nekoliko odluka

U skladu s najavljenim promjenama u cilju osnaživanja upravljačkih timova i odgovaranja na trendove i promjene na tržištu, kao i na osnovi analize novih poslovnih zadataka i profila vodećih kadrova u Koncernu, na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Agrokora d.d. usvojena je odluka kojom Ante Todorić, dosadašnji izvršni potpredsjednik za poslovnu grupu maloprodaja, prelazi na novu funkciju dopredsjednika Uprave Agrokora. Njegovu poziciju izvršnog potpredsjednika za poslovnu grupu maloprodaja preuzet će Darko Knez, dosadašnji direktor Konzuma. Ova odluka stupa na snagu s danom 01.01.2016. godine.

S istim datumom Nadzorni odbor Konzuma imenovao je i novu dvočlanu Upravu Konzuma. Tako će mjesto predsjednika Uprave preuzeti Slavko Ledić, dosadašnji direktor maloprodaje regije Dalmacija, a mjesto člana Uprave Domagoj Jelenc, dosadašnji menadžer u Agrokoru.

04. svibanj 2024 10:23