Poslovna scena
StoryEditor

Bisnode i Dun & Bradstreet proširili stratešku suradnju na osam novih zemalja jugoistoka Europe

13. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

Bisnode Southern Market tržište, koje je u 2014. generiralo nešto više od 12,3 milijuna eura, od 1. lipnja 2016. godine počet će s prodajom D&B rješenja i globalnih platformi. Zahvaljujući partnerstvu tvrtke Bisnode i D&B-a dodatno će se proširiti ponuda tvrtke Bisnode uključivanjem globalnih rješenja i platformi, a koje će biti na raspolaganju svim onim tvrtkama koje ili posluju na međunarodnom tržištu ili su im potrebne informacije o tvrtkama u inozemstvu, neovisno o tome gdje se u svijetu one nalaze.

„Ovo partnerstvo omogućava da pružimo još bolju podršku našim klijentima. Većina njih je već prisutna na globalnom tržištu, a poznavanje specifičnosti pojedinih stranih tržišta praćeno najboljom analitičkom podrškom krucijalno je za uspjeh u takvim uvjetima. Naši će klijenti odsad imati još bolju podršku u odlučivanju, a zahvaljujući sinergiji koja proizlazi iz udruživanja i pristupa globalnoj bazi podataka, moći će lako i sigurno proširiti svoje poslovanje. Bisnode, s druge strane, dodatno osnažuje svoju konkurentnost.“ – izjavila je Maria Anselmi, regionalna direktorica tvrtke Bisnode.

Osim za Bisnode, suradnja će rezultirati i brojnim pogodnostima za D&B koji će svoju ponudu informacija dodatno osnažiti podacima o poslovanju tvrtki na jugoistoku Europe te će samim time pomoći svojim D&B klijentima da se bolje pozicioniraju - kako na globalnom tržištu, tako i na tržištu jugoistočne Europe.

»Partnerska suradnja između Bisnode i tvrtke D&B zaista je vrlo dobar primjer suradnje koja je prvenstveno usmjerena na postizanje još veće vrijednosti za klijente. Zahvaljujući takvom pristupu obje su strane osigurale da sve odluke koje se donose na globalnoj razini budu temeljene na najrelevantnijim informacijama. Neovisno želi li klijent povećati prodaju, smanjiti rizik, optimizirati kanale distribucije ili provjeriti kvalitetu poslovanja svojih poslovnih partnera, integracijom s D&B globalnom bazom podataka, Bisnode sada svojim klijentima može ponuditi još opsežnije informacije, razne prediktivne modele i analize temeljene na globalnim podacima te ima odgovor na potrebu za globalnim rješenjima. Veseli nas što je ova suradnja od sad proširena i na tržišta Southern Market Bisnode grupe“ – zaključuje Martin Coufal, regionalni direktor Bisnode Central Europe.

Rast je osnova poslovanja, a svoje uporište ima u odnosu kojeg tvrtka njeguje s klijentima i partnerima. D&B već gotovo dva stoljeća osigurava podršku poslovanju i razumijevanju njegove dinamike, što je rezultiralo izvrsnošću i ekspertizom u području analize podataka usmjerenih prema kreiranju odnosa koji klijenta vode do vodeće tržišne pozicije.

“U Dun&Bradstreetu vlada veliko uzbuđenje zbog činjenice da se partnerstvo s Bisnode Grupom proširilo i na Southern Market tržišta. Da bi se osigurala globalna uspješnost u poslovanju na tržištu poslovnih informacija i osiguravanja rješenja za klijente, važno nam je da uvijek surađujemo samo s najboljima, stoga je ovo širenje suradnje od velike važnosti za nas. Uvjereni smo da će obje strane iznimno profitirati od ovog partnerstva i izuzetno se veselimo zajedničkoj suradnji na novim tržištima.” – poručuje Claus Hornshøj, Partner Manager u Dun & Bradstreet-u.

D&B posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka s više od 240 milijuna podataka o poslovnim subjektima iz više od 30.000 izvora. Također, D&B baza podataka je specifična i slijedom podataka o izvršenim plaćanjima koja se temelji na više od 1 milijarde računa, a baza se ažurira više od 5 milijuna puta dnevno. Riječ je o važnim inputima koje klijenti trebaju za izgradnju kvalitetnih poslovnih odnosa. Više od 250.000 tvrtki koje posluju širom svijeta, kao i 87% tvrtki koje se nalaze na Forbesovoj ljestvici 500 najuspješnijih, dale su povjerenje D&B-u koji im omogućava svakodnevni pristup najvažnijim informacijama za održavanje svakodnevnih odnosa s njihovim najvažnijim klijentima i partnerima.

04. svibanj 2024 04:00