Poslovna scena
StoryEditor

Combis predstavio rješanja za upravljanje podacima

20. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Regionalni sistem integrator Combis danas je predstavio rješenja za upravljanje podacima, namijenjena svima koji moraju balansirati između zahtjeva za povećanjem sigurnosti uz istovremeno smanjenje troškova.

- Kako svaki rast tvrtke za sobom povlači i porast broja podataka, a time i povećanu potrebu za njihovom sigurnom pohranom, kreirali smo teme usmjerene ka poslovnim subjektima koji žele sigurno raspolagati jednim od svojih najvažnijih resursa – svojim podacima – izjavio je Siniša Staničić, direktor Sektora IT infrastrukture iz Combisa.

Predstavljena su rješenja koja omogućuju visoku razinu zaštite podataka, kao što su IBM SAN Volume Controller rješenje za jednostavnije i efikasnije upravljanje resursima za pohranu podataka te Identity Management rješenje koje osigurava napredne funkcionalnosti kod upravljanja korisničkim računima na svim razinama neke institucije ili tvrtke kroz cijeli radni vijek njenih korisnika, odnosno zaposlenika. Sudionici su mogli saznati više i o konsolidaciji te automatizaciji ‘backup‘ procesa u cilju efikasnijeg upravljanja resursima. Događanje je završilo predavanjem o IBM WebSphere Portalu i Web Content Managementu, kao sveobuhvatnom rješenju za održavanje kompleksnih web platformi.

07. svibanj 2024 14:47