Poslovna scena
StoryEditor

FLEET rent-a-car ostvario promet od preko 57 milijuna kuna

13. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

U FLEET rent-a-caru, tvrtki članici TRCZ Grupe. ističu kako su u svega dvije godine poslovanja postali jedna od vodećih rent-a-car kompanija u Hrvatskoj. U protekloj godini ostvarili su ukupan promet od preko 57 milijuna kuna.

U tvrtki navode kako su postali rent a car s najvećim brojem vozila floti, ne samo kod nas već i u regiji. 

- Popunjenost flote tijekom godine iznosila je 91,3%, a iskoristivost izvan sezone, nakon ljetnih mjeseci, dosegla je 81%, što je iznad standarda rent a car poslovanja u Hrvatskoj - navode u ovoj tvrtki.

Ostvareni rezultati su, kažu, uvod u najavu povećanja flote u 2014. godini. Predviđeno je povećanje broja vozila za 32% uz širenje na ukupno 17 različitih marki vozila. Uz to, navode, Fleet je i vodeći na tržištu jugoistočne Europe prema broju vozila s automatskim mjenjačem, a što je direktna posljedica potražnje s tržišta SAD-a- i Kanade te korporativnih klijenata s kojima tvrtka posluje.

Prema strategiji poslovanja i očekivanjima ostvarenja suradnje s ključnim tržištima, očekuje se dodatni rast poslovanja za visokih 40%.

Čelnici FLEET-a ističu kako su postignuti rezultati i rast kompanije u velikoj mjeri ostvareni zahvaljujući činjenici da tvrtka posluje u sklopu TRCZ Grupe čija podrška uvelike doprinosi uspješnom poslovanju.

FLEET je u protekloj godini proširio poslovanje, uz tradicionalna emitivna tržišta diljem Europe i na tržišta Rusije i SAD-a. U narednom periodu planira se daljnje širenje na brzorastuća tržišta. Također je u planu otvaranje novih poslovnica.

Usluge FLEET rent-a-cara tijekom protekle godine koristilo je 36,09% domaćih i 63,91% stranih korisnika.

28. travanj 2024 14:20