Poslovna scena
StoryEditor

ICERTIAS predstavio novi program certificiranja

28. Studeni 2014.
Piše:
lider.media

Hrvatska tvrtka ICERTIAS d.o.o. predstavila je posve novi program certificiranja na hrvatskom tržištu - ICERTIAS Customers‘ Friend, jednako kao i posve novi sustav ocjenjivanja kvalitete proizvoda i usluga na tržištu temeljem on-line anketiranja putem sustava glasovanja tzv. "crvenih dijamanata".

Iza ovog inovativnog certifikata Customers‘ Friend stoji međunarodna certifikacijska kuća ICERTIAS - International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u Švicarskoj, a koja je već u Hrvatskoj poznata i prisutna kroz svoje prestižne certifikacijske programe Best Buy Award i QUDAL - QUality meDAL.

Dok naša istraživanja Best Buy Award mjere zadovoljstvo i iskustvo kod potrošača o tome tko na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete i dok istraživanja QUDAL - QUality meDAL mjere zadovoljstvo kvalitetom, u istraživanju ICERTIAS Customers‘ Friend otišli smo još jedan korak dalje stavljajući fokus mjerenja na zadovoljstvo potrošača korisničkim iskustvom i korisničkom podrškom.

Više informacija o istraživanju i programu certificiranja ICERTIAS Customers‘ Friend možete naći na web adresi: www.prijateljkupaca.hr

Dakle, ICERTIAS Customers‘ Friend istraživanjem htjeli smo identificirati tvrtke, proizvode i usluge za koje hrvatski potrošači smatraju da im na tržištu nude najbolje korisničko iskustvo, najbolju korisničku podršku i najvišu razinu kvalitete općenito.

Best Buy Award nagrađuje one proizvode i usluge koji na tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete (Br.1 u omjeru cijene i kvalitete), QUDAL one ponuđače koji pružaju najvišu razinu kvalitete (Br.1 u kvaliteti), Customers‘ Friend pronalazi one tržišne "igrače" koji su toliko dobri, koji su toliko "WOW" da ih kupci sami rado preporučuju svojim najboljim prijateljima, rodbini, kolegama.

 "Neke tvrtke trude se izgraditi odnos sa svojim kupcima i klijentima kao da je riječ o odnosu s njihovim najboljim prijateljima. To su one tvrtke koje i mi sami rado preporučujemo svojim prijateljima. Takve - WOW - kompanije mi okupljamo u programu ICERTIAS Customers‘ Friend" - istaknuo je Robert Slavečki, direktor tvrtke ICERTIAS d.o.o.

Oblik medalje certifikata ICERTIAS Customers‘ Friend simbolizira crveni dijamant. Crveni dijamant je najrjeđi, najvredniji i najskuplji dragi kamen koji postoji na planeti Zemlji. Najveći dosada pronađen crveni dijamant, tzv. Moussaieff Red Diamond, težak je svega 5,1 karat (samo 1 gram) i procijenjen je u vrijednosti sedam milijuna američkih dolara.

Oblik i boja crvenog dijamanta odabrana je kao simbol Customers‘ Friend medalje iz razloga što ovu medalju mogu nositi samo rijetke tvrtke - one koje su izgradile posebno kvalitetan odnos sa svojim kupcima. Kako su rijetke takve kompanije koje uistinu cijene svoje kupce, tako je rijedak i crveni dijamant.

Kako je oblik same medalje u formi crvenog dijamanta, tako su i ocjene koje se dodjeljuju tvrtkama, proizvodima i uslugama u okviru programa ICERTIAS Customers‘ Friend također u obliku crvenih dijamanata.

 

 

27. travanj 2024 03:49