Poslovna scena
StoryEditor

INA i Jadrolinija potpisali ugovor vrijedan 350 milijuna kuna

03. Prosinac 2013.
Piše:
lider.media

U Rijeci je danas potpisan ugovor između Ine i Jadrolinije o nabavci goriva za 2014. godinu. Vrijednost ugovora iznosi 350 milijuna kuna, a Jadroliniji će osigurati gotovo 55 milijuna litara goriva.

Ugovor su, od strane Ine, potpisali Zoltán Áldott, predsjednik Uprave i Ivan Krešić, član Uprave, a prisutni su također bili Artur Thernesz, izvršni direktor SD Rafinerije i marketing i György Patkó, direktor Sektora komercijalnih poslova. Od strane Jadrolinije potpisnici ugovora bili su Alan Klanac, predsjednik Uprave Društva, Miljenko Antić, zamjenik predsjednika Uprave i Marko Čičin-Šain, član Uprave.

- U Ini smo iznimno zadovoljni nastavkom suradnje s Jadrolinijom, koja je baš kao i INA, jedna od perjanica hrvatskog gospodarstva s desetljećima dugom tradicijom. INA će, baš kao i svih godina dosad, dati svoj maksimum u osiguranju uspješne suradnje u nadolazećoj godini, s posebnim naglaskom na osjetljivo razdoblje turističke sezone, kada se ne smiju dopustiti ni najmanji propusti u logistici i opskrbi – kazo je Áldott.

Predsjednik Uprave Jadrolinije Alan Klanac kazao je kako je zadovoljan što su ovim ugovorom osigurane dovoljne količine goriva koje iznosom odgovaraju onima iz prethodne godine.

Ugovor o opskrbi potpisan je temeljem provedenog postupka javne nabave, a ugovorene količine gotovo premašuju količine isporučene protekle godine, čime se nastavlja uspješna suradnja između ove dvije kompanije koja traje od 1964. godine.

26. travanj 2024 04:54