Poslovna scena
StoryEditor

Maša Šarić i Tauno Olju novi partneri u EY-u Hrvatska

06. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Hrvatski ured konzultantsko - revizorske tvrtke EY imenovao je dva nova partnera, Mašu Šarić i Tauna Oljua, koji na nove pozicije stupaju nakon dugogodišnjeg rada u EY-u.

Maša Šarić je na funkciju partnerice imenovana nakon što je nekoliko godina vršila funkciju izvršne direktorice u Odjelu poreznog savjetovanja u EY-u Hrvatska. Tijekom karijere je vodila brojne projekte te stekla široko znanje i iskustvo u području poreznog savjetovanja, due diligence-a i ostalih savjetodavnih usluga. Šarić komentira: „Postati partnerom u EY-u veliko je priznanje mom petnaestogodišnjem radu u tvrtki“.

Prije nego što je 2013. godine postao izvršni direktor u Odjelu poslovnog savjetovanja hrvatskog ureda, Tauno Olju radio je u EY-u u Estoniji i Turskoj gdje je savjetovao brojne javne institucije i privatne tvrtke vezano uz strateško planiranje, upravljanje programima, unapređenje poslovnih procesa i upravljanje učinkom.

„Tijekom posljednjih nekoliko godina uspjeli smo izgraditi tim stručnjaka koji vrlo dobro poznaje lokalno tržište i koji je u mogućnosti klijente u privatnom i javnom sektoru savjetovati po pitanju infrastrukturnih projekata, provedbe EU fondova, uspostavljanja i optimizacije IT rješenja, unapređenja poslovnih procesa i drugih područja. Cilj nam je i dalje pružati najkvalitetnije usluge i nastaviti pomagati privatnim i javnim tvrtkama i institucijama da rastu i napreduju.“, navodi Olju.

05. svibanj 2024 19:13