26. ožujak 2012.

Mate Štetić imenovan predsjednikom Uprave PIK Vrbovca

lider.media
lider.media

Nakon imenovanja Dragana Marčinka na novu dužnost u Upravni odbor Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicije Republike Hrvatske, odlukom Nadzornog odbora PIK Vrbovca za novog je predsjednika Uprave imenovan dosadašnji član Uprave Mate Štetić.

Mate Štetić svoju je poslovnu karijeru započeo kao pripravnik u Ledu, nakon čega je napredovao na nekoliko pozicija unutar kompanije, da bi 2004. proveo u Budimpešti na poziciji area managera, unutar akvizicije Ledo u Mađarskoj. Nakon povratka iz Mađarske postaje Zamjenik direktora marketinga i razvoja u Ledu. Tijekom dosadašnjeg poslovnog puta radio je na poziciji Direktora marketinga i razvoja u Zvijezdi i Direktora društva Mlinar.

Promjenom vlasništva tvrtke Mlinar 2009. prelazi u Agrokor na mjesto Izvršnog direktora u poslovnoj grupi hrana, nakon čega dolazi u PIK Vrbovec gdje je kao član Uprave zadužen za poslove vezane uz prodaju, marketing i razvoj. Štetić je završio i brojne seminare i radionice vezane uz menadžment, prodaju, marketing i financije, a 2008. završio je dvogodišnji Executive MBA, Cotrugli Business Academy (CBA) u Zagrebu.