Poslovna scena
StoryEditor

Promjene u menadžmentu L‘Oreala Adria

04. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Od 1. rujna menadžmentu Luksuzne divizije L‘Oreala Adria pridružili su se Vlad Popa na poziciji komercijalnog direktora Divizije luksuznih proizvoda, a Iulia Stan kao marketing menadžerica. Oboje su zaduženi za područje jugoistočne Europe.

Početkom rujna stupile su na snagu i promjene u mendažmentu L‘Orealove divizije aktivne kozmetike u Adria regiji. Dosadašnja voditeljica marketinga brandova Vichy i INNEOV, Maja Mihelčič Kurent, preuzima poziciju direktorice branda La Roche Posay dok je njenu dosadašnju poziciju preuzela Vesna Manestar. Vlad Popa na poziciju komercijalnog direktora Divizije luksuznih proizvoda za jugoistočnu Europu dolazi iz Rumunjske gdje je prije tri godine započeo svoju karijeru u L‘Orealu na poziciji Business development managera. Iulia Stan se L‘Orealu u Rumunjskoj pridružila 2008. na poziciji Trade marketing managera te se nakon dvije godine i vrlo uspješnih rezultata pridružila timu u Zagrebu na poziciji Group product managera za Lancome. Zbog svojih postignuća i izvrsnih menadžerskih sposobnosti promovirana je na poziciju voditeljice marketinga luksuzne divizije L‘Oreala za jugoistočnu Europu sa sjedištem u Zagrebu.

Maja Mihelčič Kurent u L‘Orealu Slovenija je od 1997. gdje je došla na poziciju product managera branda L‘Oreal Paris te uskoro odlazi u sjedište L‘Oreala u Parizu na poziciju product managera za kategoriju njege kože divizije robe široke potrošnje za cijelu istočnu Europu. U listopadu 2001. postaje product manager branda Vichy u Sloveniji sve do siječnja 2004. kada odlazi na poziciju marketing managera za Vichy i INNEOV te je zadužena za sve zemlje Adria regije. Na poziciji direktorice branda La Roche Posay za Adria regiju zamijeniti će Karmen Voda koja odlazi u Pariz na mjesto koordinatorice marketinga La Roche Posay za centralnu Europu. Vesna Manestar se pridružuje Diviziji aktivne kozmetike L‘Oreala ADRIA u svibnju 2008. na poziciji product managera branda Vichy te u 2009. postaje Group product manager istog branda. Nakon nešto više od 4 godine iskustva u diviziji aktivne kozmetike Vesna Manestar će zamijeniti Maju Mihelčič Kurent na poziciji marketing managera za VICHY cijele Adria regije.

27. travanj 2024 00:02