Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i Karijere: Gordan Miler umjesto Žulja na čelu Eurobetona, Vlasnik Europe 92 povukao se iz operative…

07. Kolovoz 2023.
Gordan Milerfoto Ratko Mavar/lider

Gordanu Mileru najprije je dodijeljena prokura u EUROBETONU iz Preloga, a zatim je imenovan direktorom umjesto Krešimira Žulja. Miler je iskusni menadžer najpoznatiji kao bivši direktor ELKE i COTRE.

Vlasnik lanca trgovina brendova trapera EUROPA 92 iz Svete Nedelje Nenad Dujmović povukao se s direktorske pozicije i za predsjednika Uprave imenovao dosadašnjeg direktora Antonija Dujmovića. Marijana Černetić s direktorske je pozicije prešla na mjesto članice Uprave.

NEXE je povećao temeljni kapital iz zadržane dobiti za oko 587 tisuća eura pa sad iznosi 34,8 milijuna eura.

Dosadašnji predsjednik NO-a CESTA KARLOVAC Dinko Stanković-Moćan novi je direktor umjesto Darka Markovića. Na čelu NO-a dosadašnji je član NO-a Dinko Vrhovski, a njegova je zamjenica Petra Smenderovac umjesto Jadranke Bulić. Vedran Marković, Domagoj Rendulić i Denis Trubić novi su članovi NO-a, iz kojeg su izišli Vlatka Miloš i Mijo Bogović.

Ante Domić novi je član NO-a VODOVODA DUBROVNIK umjesto Ivane Brnin, koja je izišla iz NO-a, a novi je član i Miho Balija.

Ivan Kapor imenovan je privremenim upraviteljem samoborskog ENERGO METANA umjesto Antuna Oklopčića, koji je podnio ostavku.

Goran Popović više nije direktor građevinske tvrtke MOJ MODERNI KVART iz Zagreba. Tvrtka je u vlasništvu Danijele Tomašković-Popović, a njome sad samostalno upravlja Renato Baniček.

Osnivaču MITRA TRADEA iz Zagreba Želimiru Travici na direktorskoj se poziciji pridružio Bojan Travica, a prokura je dodijeljena Željku Travici.

22. travanj 2024 16:23