Poslovna scena
StoryEditor

Splitska banka proširuje ponudu privatnog bankarstva

07. Listopad 2014.
Piše:
lider.media

Splitska banka, članica Societe Generale grupe, proširuje svoju ponudu privatnog bankarstva za svoje klijente koji koriste usluge upravljanja imovinom, uz podršku stručnjaka iz Societe Generale Private Banking -a(SGPB).

Oslanjajući se na stručno znanje SGPB-a, Splitska banka je unaprijedila svoju ponudu i svoje timove kako bi klijentima privatnog bankarstva omogućila pristup dodatnim uslugama s velikom dodanom vrijednošću te savjete u vezi s upravljanjem, zaštitom i prijenosom imovine.

Dobro poznavanje potreba klijenata privatnog bankarstva u Hrvatskoj, a u kombinaciji sa stručnošću međunarodnog privatnog bankarstva, ističu u banci, omogućit će klijentima Splitske banke ostvarivanje prednosti šireg raspona proizvoda, osobito u smislu rješenja za planiranje imovine, investicijskog savjetovanja i strukturiranih proizvoda, koji još nisu šire dostupni na domaćem tržištu. Klijentima Splitske banke bit će na raspolaganju posebni savjetnici u dva centra privatnog bankarstva u Zagrebu i Splitu.

Putem ovog partnerstva, Societe Generale namjerava iskoristiti svoje postojeće poslovanje kako bi se hrvatskim klijentima pružila cjelovita, prvorazredna paleta posebno prilagođenih bankarskih proizvoda, investicijskih i financijskih usluga i stručnog znanja o upravljanju imovinom, u skladu s europskom regulativom, budući da je Hrvatska od 2013. punopravna članica EU.

Hrvatska predstavlja daljnji korak u strategiji Grupe, pokrenute 2010. s Komercni bankom u Češkoj i nastavljene u podružnici Societe Generale u Maroku 2013., a cilj koje je daljnji razvoj partnerstva između Privatnog bankarstva i Međunarodne mreže poslovanja s građanstvom Societe Generale grupe.

26. travanj 2024 21:31