Poslovna scena
StoryEditor

Valipile s dućanom u Sisku započinje s konceptom maloprodajnih dućana

14. Rujan 2015.

Tvrtka Valipile otvorila je u ponedjeljak svoju prvu trgovinu u Sisku, a planiraju otvaranje dućana u Karlovcu i Zagrebu, izvjestili su iz te tvrtke.

Valipile, kako navode, ulazak u maloprodajni biznis, preko kojeg će se prodavati meso peradi i prerađevina pod brendovima Valipile i Puris, razvija više od godinu dana.

- Ovo je početak osnivanja našeg lanca dućana, kazao je izvršni direktor tvrtke Andrej Alilović.

Prema priopćenju, koncept trgovine u Sisku je model za područja s teškom gospodarskom situacijom, u Karlovcu će se razvijati koncept trgovine na tržnici, a u Zagrebu će se kroz nekoliko mjeseci otvoriti reprezentativan objekt, što je koncept koji tvrtka želi ostvariti na tržištu.

- Plan za trgovine je do kraja ove godine formirati ta tri koncepta te kroz slijedeću godinu pažljivo primjenjivati odgovorajuće koncepte u deset gradova diljem zemlje, nakon čega će se procijeniti koje su krajnje granice ekspanzije, rekao je Alilović.

Tvrtka Valipile zapošljava 270 djelatnika, lani je imala prihod od 146 milijuna kuna, a ove godine planira ostvariti 170 milijuna kuna prihoda, što je rast od 17 posto.

28. travanj 2024 10:57