Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Stigla je Huawei Nova s fokusom na kameru

25. Prosinac 2016.
Piše:
Branimir Kovač

Ova serija ima 5-inčni zaslon rezolucije 1920 x 1080 točaka, a zaobljene linije i dizajn čine ergonomsku i kompaktnu cjelinu koja omogućuje potpuno upravljanje telefonom samo jednom rukom. Dizajn je inspiriran zaobljenim linijama moderne arhitekture uz brušenu metalnu stražnju stranu. Stražnja kamera ima 12 megapiksela i veličinu piksela od 1,25 um te je opremljena unaprijeđenom širokokutnom lećom i optičkim senzorom s otvorom blende od f2,2, što omogućuje snimanje fotografija u uvjetima slabe osvijetljenosti.

Najnovija serija Huaweijevih pametnih telefona ovih je dana stigla i na domaće tržište. Odlikuje ju atraktivan zaobljeni dizajn i napredne značajke, pogotovo kad je riječ o kamerama.

Podržan je i brzi autofokus zahvaljujući dvjema tehnologijama koje rade zajedno - PDAF fazni fokus rabi se za brzo fokusiranje, a CAF kontrastni fokus uspoređuje jasnoću dviju različitih slika kako bi se istaknuli detalji. Prednja selfie kamera ima 8 megapiksela, a aplikacije Beauty Makeup 2.0 i Beautiful Skin 3 omogućuju primjenu raznih kozmetičkih efekata i filtara.

Ova serija opremljena je procesorom Snapdragon 625, 3 GB RAM-a te baterijom kapaciteta 3020 mAh, a tehnologija Smart Power 4.0 omogućuje dulju uporabu i neometanu navigaciju između različitih aplikacija. S pomoću nove generacije 3D čitača otiska prsta podržano je brže i preciznije otključavanje. Nova stiže u dvije verzije atraktivnih boja, Titanium Grey i Prestige Gold, a kako proizvođači ističu, na domaćem je tržištu dostupna u ponudi Hrvatskog telekoma.

www.huawei.com

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MnH_tqOCQng[/embed]

26. travanj 2024 19:41