Aktualno
StoryEditor

WU Executive Academy: Izvanredni MBA program za bolji i brži razvoj karijere

01. Lipanj 2017.

Izvanredni MBA program izvrsno nadopunjuje postojeće radno iskustvo polaznika, unaprjeđuje menadžerske i liderske sposobnosti, kao i stručnost u odabranoj specijalizaciji. U obrazovnoj instituciji svjetske klase, u okruženju u kojem se učenje temelji na iskustvu, stjecanje MBA stupnja obrazovanja može imati transformativni učinak za napredak karijere i razvijanje poslovne stručnosti te liderskih sposobnosti.

Doista, mnogi ga smatraju iskustvom koje mijenja život s obzirom da polaznicima koje čini raznovrsna međunarodna grupa ljudi, omogućuje dubinsko razumijevanja najsuvremenijih alata upravljanja. Bez obzira je li cilj polaznika unaprijediti trenutnu karijeru, promijeniti je ili započeti vlastiti posao MBA stupanj je na tom putu snažan saveznik.

>>>Odaberite pravi program obrazovanja i iskoristite mogućnosti dobivanja školarine

Mnogima koji su neko vrijeme van obrazovnog sustava, možda već imaju posao s punim radnim vremenom i obitelj, potpuna posvećenost poslijediplomskim studijima ne odgovara trenutnom načinu života. Izvanredni MBA studijje idealno rješenje jer polaznicima omogućuje nastavak rada tijekom studiranja i pruža fleksibilnost koja je u skladu s brzim načinom života.

MBA programi poslovne škole WU Executive Academy kreirani su kako bi ih mogle pohađati zaposlene osobe na visokim funkcijama. Karakterizira ih inovativna izvanredna struktura nastave i najsuvremenija platforma za e-učenje koja polaznicima omogućuje postavljanje njihova rasporeda i instant primjenu naučenog u stvarnom svijetu.

Kao jedno od vodećih svjetskih poslovnih sveučilišta, portfelj poslovne škole WU Executive Academy nudi razne obrazovne programe namijenjene osobama na izvršnim funkcijama uključujući Global Executive MBA program, koji pruža jedinstvenu globalnu viziju i stručne uvide u praksu upravljanja i vođenja na razvijenim tržištima, kao i tržištima u nastajanju na četiri kontinenta.

>>> Ključne 4 vještine menadžera koje im omogućuju izvrsnost

Osim njega tu je i Professional MBA, program koji pruža sve potrebne alate kako bi polaznici iskoristili svoj potencijal i postali lideri svjetske klase s velikom stručnošću i praktičnim vještinama u upravljanju, vodstvu, strategiji te fokusirano upravljačko obrazovanje u određenoj industriji ili poslovnoj funkciji. Rok za prijavu na Professional MBA program je 30. lipanj 2017., dok je rok prijave na Global MBA 30. siječanj 2018.

Polaznici izvanrednih MBA studija imaju koristi od fokusiranih poslovnih znanja i međunarodne mreže

Izvanredni MBA program izvrsno nadopunjuje postojeće radno iskustvo, unaprjeđuje menadžerske i liderske sposobnosti, kao i stručnost u odabranoj specijalizaciji. Ovo vrijedno znanje i tehnička vještina potiču samosvijest i ključna poboljšanja u slabijim područjima, osnažujući polaznike pouzdanjem i razumijevanjem kako bi ubrzali razvoj karijere.

Izvanrednim studiranjem tijekom duljeg vremenskog perioda sadržaj kolegija nije ništa manje rigorozan, a na raspolaganju imate više vremena za upijanje i učinkovito integriranje naučenog materijala.

Usklađivanje zahtjeva MBA programa s ostalim osobnim i profesionalnim prioritetima transformirat će polaznikove vještine upravljanja vremenom i produktivnost. Uistinu međunarodni program poslovne škole WU ExecutiveAcademy, inspirativno okruženje, fakultet svjetske klase, boravak na lokacijama širom svijeta, i jedinstvena prilika za studij i rad s raznovrsnim poslovnim voditeljima poput samih polaznika predstavlja neprocjenjivo iskustvo.

Postoji bezbroj mogućnosti za uspostavljanje trajnih osobnih i profesionalnih odnosa, razmjenu uvida s međunarodnom grupom kolega i pristup ekskluzivnim alumni i profesionalnim uslugama.

Zašto izvanredni MBA studij može biti najučinkovitiji i najefikasniji put u razvoju karijere?

Izvanredni MBA studij je povrat uloženog u potpunoj vrijednosti. Osim što polaznicima omogućuje trenutnu primjenu stečenih znanja na radnom mjestu, prema studiji koju je 2007. proveo Graduate Management Admission Council (GMAC), povrat ulaganja (ROI) za izvanredne MBA programe znatno je veći od redovnih programa, a rok povrata je kraći. Prosječna plaća MBA diplomanata znatno je veća od onih koji posjeduju neke druge kvalifikacije, a izvanrednim studiranjem eliminiraju se dodatne mogućnosti troškova prilikom napredovanja u karijeri.

>>> WU Executive Academy: Prilagođeni obrazovni programi za uspješno unaprjeđenje poslovanja

Stalan posao tijekom studija donosi određenu financijsku i profesionalnu stabilnost koja nedvojbeno pruža uvjerljivije iskustvo studiranja. Mnogi polaznici MBA programa imaju sreću da im poslodavci pružaju financijsku potporu tijekom obrazovanja te prepoznaju vrijednost zadržavanja vrhunskih talenata.

Kao jedan od vodećih pružatelja obrazovanja osobama na izvršnim položajima u Europi, poslovna škola WU ExecutiveAcademy nudi polaznicima djelomične stipendije za svoje obrazovne programe. Stipendije se dodjeljuju ovisno od slučaja do slučaja. Osim toga, poslovna škola WU Executive Academy omogućuje earlybird popuste za prijave predane prije određenog roka. Earlybird bonus ne može biti akumuliran s ostalim popustima ili stipendijama.

26. travanj 2024 15:39