Aktualno
StoryEditor

Zamislite 72 sata bez kompromisa i brige

17. Listopad 2023.
Dove Advanced Care

U našim užurbanim životima, biti svjež i samopouzdan tijekom cijelog dana može činiti razliku između običnog i sjajnog dana! Novi Dove Advanced Care antiperspirant pomaže da u svakom trenutku - bilo da je riječ o dugom radnom danu, opuštajućem vikendu ili intenzivnom treningu, budemo sigurni. Ovaj antiperspirant omogućava i do 72 sata zaštite od znoja i neugodnih mirisa – u prijevodu, 72 sata bez kompromisa i brige!

Hidratacija je važan segment za održavanje zdrave kože. Patentirana tehnologija Dove Advanced Care antiperspiranta s tehnologijom trostruke hidratacije pomaže obnoviti prirodnu barijeru i zadržati prirodnu vlažnost kože. Bez obzira na tip kože, pruža dodatnu njegu, ostavljajući kožu mekom na dodir, a nježan je prema koži i nakon brijanja.

Sprej pruža trenutnu svježinu prilikom nanošenja, a suptilan i nježan miris ostavlja osjećaj cjelodnevne svježine u koju se moguće pouzdati. Novi Dove Advanced Care nije samo dezodorans koji neutralizira neugodne mirise, on je i antiperspirant koji sprječava znojenje. Ovo dvostruko djelovanje osigurava potpunu zaštitu i svježinu tijekom cijelog dana, ali i duže, bez obzira na dnevnu rutinu. Novi proizvod bez kojeg je nezamisliva svaka toaletna torbica ponosno je označen kao veganski proizvod. Ova oznaka potvrđuje da proizvod ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama, a Dove je ovu potvrdu dobio od ugledne organizacije za prava životinja, PETA.

Nevjerojatnih 72 sata zaštite od znoja i neugodnih mirisa, održavaju svježinu bez obzira na aktivnosti tijekom dana. Osvježenje koje traje, bez brige o neželjenim mirisima ili neugodnom znojenju, omogućuje bezbrižno uživanje u različitim trenucima s kojima se moguće susresti u danu.

Kao osnova jutarnje rutine ili osvježenje tijekom dana, dezodoransi nam nude osjećaj svježine i samopouzdanja, bez obzira na izazove koje dan donosi. Ovaj, uz sve to, donosi sigurnost, bez kompromisa, bez briga.

25. travanj 2024 05:39