Konferencijske vijesti
StoryEditor

Šefica United Groupa, vlasnika Tele2 i NoveTV, ekskluzivno na konferenciji Žene u biznisu

20. Studeni 2020.
Victoriya Boklag

United Group vodeći je pružatelj medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, na tržištu od 20 milijuna ljudi. Kompanija je osnovana 2000. godine kao mali kabelski operater u susjednoj državi, a danas ima najveću pay-tv platformu u regiji, objedinjuju usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije na gotovo svim tržištima na kojima posluju. U svom portfoliu Grupa ima više od 30 televizijskih kanala, a kompanija zapošljava preko 1700 ljudi. No, u United Group tu ne misle stati, u pripremi je pokretanje regionalne e-commerce online šoping platforme Shoppster, koju će upotpuniti vlastitim tv prodajnim kanalom, upravo je u tijeku rebrandiranje Tele2 kojeg su preuzeli prošle godine u Hrvatskoj, a ni tu nije kraj. Apetiti su veliki i nadilaze regiju, novca za investicije ne manjka, a jedna od glavnih osoba zaduženih za nadgledanje i provođenje svih tih operacija je Victoriya Boklag, izvršna direktorica u United Groupu i potpredsjednica odjela za marketing i medije.

Victoriya Boklag u Unitedu je od osnutka tvrtke i uvijek je obnašala neku stratešku poziciju. Prije nego što je preuzela ulogu potpredsjednice za marketing i medije United Group, obnašala je nekoliko funkcija u financijama i komercijalnim operacijama te je djelovala kao potpredsjednica za marketing i medije United Groupa, te kao izvršna direktorica SBB-a, vodećeg kabelskog operatora u Srbiji. Članica je i odbora SBB Foundation. Diplomirala je na ICU Kijev u Ukrajini. Budući da dosad još nije istupala u hrvatskim medijima, Lider će imati posebnu čast prvi je put predstaviti hrvatskoj javnosti na našoj jubilarnoj, desetoj konferenciji Žene u biznisu.



Konferencija koja okuplja poslovne žene, poduzetnice, vlasnice tvrtki, menadžerice i direktorice kompanija iz Hrvatske, regije, a i šire, ove se godine zbog epidemioloških mjera održava online i to 3. prosinca od 10 sati. No, to ne znači da smo zbog epidemioloških mjera i pandemije žrtvovali sadržaj. Baš naprotiv. Tako ćemo osim jedan na jedan razgovorom s Boklag, na konferenciji dobiti inspiraciju kako ostati uspješna kod kuće i od kuće, u vremenu posebno izazovnom za žene koje su i poslovne žene i majke i supruge. Na drugom panelu adresirat ćemo temu kakve lidere i liderice ovo vrijeme treba i koliko je ova nesvakidašnja kriza u biti samo pokazala da su 'ženske' osobine u vođenju možda fleksibilnije od suprotnog spola. Kako neuspjeh pretvoriti u uspjeh, još jedna netipično tipična tema za žene u biznisu, nakon koje će uslijediti još jedan razgovor i to ovaj put s Josephin Gallom, novom generalnom direktoricom SAP-a za Jugoistočnu Europu. Posljednji bi nas panel trebao probuditi i natjerati da, ako nismo, ovu godinu iskoristimo da nešto naučimo jer mu je službeni naziv Nemoj da ti 2020. prođe, a da ništa nisi naučila! Cijeli program će se okončati dodjelom priznanja za 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Sjedalo u prvom redu do zaslona rezervirajte još danas. Ulaz je besplatan, ali prijava je obavezna. Prijaviti se možete ovdje.

26. travanj 2024 09:48