Ukratko
StoryEditor

United Media dovodi Međunarodnu nagradu Emmy u Dubrovnik

29. Kolovoz 2022.
Aleksandra Subotić

United Media, medijski ogranak United Grupe i vodeći multi-pay telekomunikacijski i medijski pružatelj usluga u jugoistočnoj Europi, izabran je od strane Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i znanost da bude dio selekcijskog procesa za Međunarodnu nagradu Emmy. 

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy dugačka je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na raznim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni u rujnu, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije Međunarodne nagrade Emmy, 21. studenog u New Yorku.

Po prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, 14. rujna u Dubrovniku će ugostiti polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Sudjelovanje naše tvrtke u procesu odabira kandidata za Međunarodnu nagradu Emmy je veliko priznanje naše stručnosti u tom području te još jednom potvrđuje našu vodeću poziciju na medijskom tržištu jugoistočne Europe. Kao jedna od vodećih tvrtki na ovom području; kreativna izvrsnost, visoki produkcijski standardi i stalna ulaganja u vrhunske televizijske sadržaje njeguju se na svim našim tržištima - rekla je glavna izvršna direktorica United Medije Aleksandra Subotić

Svoj komentar dao je i direktor Nove TV Dražen Mavrić

- Biti lider, u dinamičnoj industriji koja se neprestano i brzo mijenja, velika je odgovornost. Sudjelovati u procesu odabira Međunarodne nagrade Emmy® potvrda je da su naše vrijednosti i uloga međunarodno priznati - rekao je. 

- Počašćeni smo pozivom Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i znanost da United Media igra važnu ulogu u ovom prestižnom natjecanju. Oduševljeni smo što smo domaćini vrhunskim svjetskim i regionalnim profesionalcima, okupljajući jedinstvenu kombinaciju talenta i stručnosti  u prekrasnom Dubrovniku - rekla je Victoriya Boklag, glavna izvršna direktorica i potpredsjednica marketinga i medija United Grupe te članica Akademije televizijske umjetnosti i znanosti.

27. travanj 2024 20:51