28. travanj 2016.

Investicijski forum Dalmacije 3. svibnja u Splitu

lider.media
lider.media

Investicijski forum Dalmacije održat će se 3. svibnja 2016. s početkom u 11 sati, u Splitu u prostorijama Županijske komore, na adresi Obala Ante Trumbića 4.

Sudionici će putem interaktivnih predavanja i primjera iz prakse doznati kako mogu sufinancirati svoje investicijske projekte, s kojim se poteškoćama poduzetnici (ne)uspješno nose prilikom pokretanja novih proizvodnih investicija, kako im predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći te kako svi zajedno možemo raditi na stvaranju dobre investicijske klime.

Na manifestaciji će se predstaviti projekt LIDER invest – izbor najboljih velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija u Hrvatskoj.

Misija projekta je prepoznavati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače.

Manifestaciju će svečano otvoriti predsjednica Županijske komore Split Katija Buličić, a projekt Lider invest predstavit će glavni urednik poslovnog tjednika Lidera  Miodrag Šajatović i predsjednik stručnog odbora Lider investa i profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu Mladen Vedriš.

Gosti manifestacije su zastupnik Hrvatskoga sabora i predsjednik Odbora za gospodarstvo Domagoj Ivan Milošević, pomoćnik pročelnika UO za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu u Splitsko-dalmatinskoj županiji Vicencije Biuk, gradonačelnik Trilja Ivan Šipić, profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu Željko Garača, direktorica Gospodarske zone Kukuzovac Diana Breko, direktorica Trentona Lada Karninčić, generalni direktor Libertasa Rixos Dubrovnika Ayhan Basci i direktor Accione Energije Aljoša Pleić.

Više saznajte na: https://lider.media/lider-invest-2016/