Konferencijske vijesti
StoryEditor

Poslovne ideje za nove poduzetnike

03. Ožujak 2014.

14. ožujka u 18h u kongresnom centru Green Gold u Zagrebu, potencijalnim će poduzetnicima biti predstavljena tri zanimljiva poslovna koncepta koji obećavaju veliki tržišni potencijal uz nevelika početna ulaganja: modeli praonica rublja, mali restoran (zalogajnica) i mobilni bar (energetski neovisan).

«Jumpstart mini-konferencija je namijenjena svima koji razmišljaju o karijernom zaokretu, koji su spremni pomaknuti se s mjesta i ostvariti poduzetnički san.», kaže Mario Martinek, organizator konferencije i direktor tvrtke Bijeli svijet. Sudionici će vidjeti poslovne planove za tri navedene poslovne ideje, od inicijalnog ulaganja, tehničkih uvjeta, savjeta oko marketinških i prodajnih aktivnosti do financijske prognoze. Osim toga, čut će konkretne primjere i najbolju praksu na svjetskoj sceni te dobiti svu potrebnu konzultantsku pomoć za ostvarenje nove poduzetničke ideje.

«Primjerice, otvaranje samoposlužne praonice zahtjeva minimalno ulaganje vremena jer se može voditi uz stalni posao, a ulaganja su relativno mala u odnosu na druge poduzetničke projekte. Tako je za otvaranje samoposlužne praonice rublja u Hrvatskoj potrebno jednokratno uložiti oko 20.000 eura, a projekcija godišnjeg prihoda iznosi oko 38.000 eura.», kaže Martinek koji je prošli tjedan održao prezentaciju Jumpstarta u Kambodži na strukovnoj konferenciji i jedinstvenim pristupom zainteresirao kolege iz čitavog svijeta.

Osim Martineka, govornici na konferenciji su Ružica Remy, vlasnica restorana Nishta u Zagrebu i Smuuti bara u Dubrovniku te Vinko Kos, osnivač i vlasnik novootvorene zagrebačke praonice rublja Splenium.

Sudjelovanje na mini Jumpstart mini konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu OVDJE. Za više informacija možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 01/3091870.

06. svibanj 2024 17:58