Konferencijske vijesti
StoryEditor

U četvrtak konferencija Žene u biznisu

30. Studeni 2015.

Konferencija Žene u biznisu, koju Lider organizira 3. prosinca u Muzičkoj akademiji Zagreb – rasprodana je.

Žene u biznisu, tradicionalni susret koji okuplja i povezuje poslovne žene, vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija Hrvatske, regije i šire, održava se petu godinu zaredom, i to pod visokim pokroviteljstvom  predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Tom prilikom, kao i dosad, predstavit ćemo listu 300 najmoćnijih žena Hrvatske, koju je lani predvodila Agrokorova Ljerka Puljić, a na njoj su se našle i predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg i druge uspješne poslovne žene.

Zemlja partner ovogodišnjeg susreta Žene u biznisu je Švedska koja je napravila jedan od najznačajnijih iskoraka u pozicioniranju žena u svim slojevima poslovnog i društvenog života zahvaljujući svojoj feminističkoj politici. Tim povodom na konferenciju se očekuje dolazak švedske ministrice za socijalnu sigurnost Annike Strandhäll  i visoko pozicioniranih predstavnica švedskog biznisa, kao što je Irena Dobosz, regionalna menadžerica za održivost i korporativne komunikacije u Ikei, zadužena za provođenje politike ravnopravnosti unutar kompanije.

Osim njih, na konferenciji će govoriti i Vitomira Lončar, direktorica kazališta Mala scena, glumica Zrinka Cvitešić, doktorica Nela Sršen i mnogi drugi.

Program konferencije pogledajte na: https://lider.media/zene-u-biznisu-2015/program-2/

26. travanj 2024 09:57