Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upravljate li sigurnošću u vašim tvrtkama?

18. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Koje su najveće prijetnje koje ugrožavaju redovito poslovanje? Koje je opće stanje pripremljenosti za otvorene prijetnje?

Na ta i mnoga druga pitanja vezana za sigurnost u javnom i privatnom sektoru odgovori će se čuti na Liderovoj konferenciji ‘Korporativna sigurnost‘ koja će se održati 4. travnja u hotelu Hotel Four Points by Sheraton Panorama s početkom u 9 sati. Cilj konferencije je povećati svjesnost o potrebi aktivnog upravljanja sigurnošću u tvrtkama, bankama i financijskim institucijama te tijelima državne uprave

U modulu SIGURNOST U JAVNOM I PRIVATNOM SEKTORU namjera je usporediti sličnosti i razlike u sigurnosnim sustavima tih sektora. Ujedno će se ukazati na nedostatke te dati preporuke za ispravljanje propusta kako bi se sigurnost, posebice u javnom sektoru, podigla na razinu potrebnu za stabilno poslovanje. Imati što bolju kontrolu i pregled nad ugrozama, uz prepoznavanje odgovornosti, jedan je od glavnih preduvjeta za postizanje učinkovitosti. Na tu temu govorit će Mate Laušić, stručnjak za sigurnost, Damir Bolta, diplomirani kriminalist i bivši policijski inspektor te profesor Žarko Puhovski.

U modulu - EU I SIGURNOST prezentirat će se konačni preduvjeti i uvjeti poslovanja koji očekuju tvrtke koje posluju u tom segmentu. Osim zakonskih odredbi i očekivane standardizacije biti će prikazani primjeri najbolje prakse primjene sigurnosnih sustava u EU tvrtkama. Ujedno će se dati smjernice za transformaciju domaćih tvrtki koji se bave poslovima sigurnosti kako bi se uspješno borile s nadolazećom konkurencijom. Svoja iskustva podijelit će Sanja Hrvojević Beganović, direktorica marketinga i prodaje Saab International Croatia te Aleksandar Rajčević, menadžer za sigurnost Ikee za jugoistočnu Europu.

Konferencija je prije svega namijenjena menadžerima sigurnosti u privatnim i javnim tvrtkama, vlasnicima i menadžerima u zaštitarskim tvrtkama, zaposlenicima tvrtki koje posluju u sektoru sigurnosti te.vlasnicima i menadžerima u tvrtkama koje pružaju usluge i proizvode vezane uz sigurnost i zaštitu.

Detaljniji program i upute za kotizaciju pronaći ćete ovdje.

28. travanj 2024 14:46