Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Danko Končar novi je direktor Brodotrogir Cruisea, kraj za Uljanik proizvodnju opreme, suvlasnici preuzeli upravljanje New Bakeryjem…

20. Prosinac 2021.
Danko Končar

Danko Končar novi je direktor tvrtke BRODOTROGIR CRUISE i na toj se poziciji pridružio Mateu Tramontani, a Nenad Končar preuzeo je prokuru.

Dražen Ivanušec novi je predsjednik NO-a JADROPLOVA umjesto Gorana Matešića koji je ostao član Odbora zajedno s novom članicom Jasminom Dužević Đonlagić. Odbor je napustila Vesna Gudelj.

Zaključen je stečajni postupak nad ULJANIKOM PROIZVODNJI OPREME koji je bio otvoren 15. travnja 2019. i tvrtka je izbrisana iz Sudskog registra.

Pavla Mikanović postala je suvlasnica tvrtke DEZINSEKCIJA umjesto Nenada Mikanovića, a tvrtka sada ima 15 suvlasnika.

Nad tvrtkom PLAYCAT GAMES u vlasništvu ciparskog RIMUTE HOLDINGS LIMITEDA provodi se postupak likvidacije. Njezini direktori Ivan Bralić, Dejan Radić i Krešimir Špes maknuti su s funkcije te je Ivan Župan imenovan likvidatorom.

Suvlasnici najveće europske tvornice baklava NEW BAKERY iz Donjeg Stupnika preuzeli su upravljanje tvrtkom. Mehmet Yasar Halim na čelu je novoosnovane Uprave, u koju su ušli i njegov partner Constantine Azar i dosadašnja direktorica Maja Petravić. Emiri Jakupović dodijeljena je prokura.

Osječkom VELEŽU pripojena je tvrtka kći VILJA.

Jelena Sekelj postala je nova direktorica varaždinskih PARKOVA umjesto Marina Bašića, koji je smijenjen. Bio je na čelu PARKOVA od 2014. do 2018., a s početkom rujna postavljen je kao privremeni direktor.

CIGLANA KOVAČIĆ u vlasništvu Ivana Kovačića, pripojena je tvrtki CENTAR KOVAČIĆ, u kojoj je on suvlasnik i prokurist. Tvrtke su povezane i preko Zorana Kovačića, koji je također suvlasnik Centra Kovačić, gdje je također i prokurist, a u Ciglani Kovačić je direktor.

Alen Licul upisan je u vlasničku strukturu labinske ELEKTRE umjesto Milke Licul. Tvrtka ima 25 suvlasnika.

Jurica Tončić postao je novi član NO-a PASTOR INŽENJERINGA umjesto Dubravka Mara.

Boris Banić preuzeo je tvrtku ATLANTIDE od Michelea Bertoldija i pripojio je svojoj tvrtki GLOBAL PROJECT.

Massimo Palermo više nije direktor tvrtke AVAYA.

Hrvoje Jumić postao je novi direktor GOSPODARSTVA JUMIĆ.

26. travanj 2024 08:07