Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi šef NO-a Konzuma plus, britanska pojačanja u Upravi Pet minuta, Bramac postao BMI Adriatic

07. Travanj 2021.
Fabris Peruškofoto Ratko Mavar

Dosadašnji član NO-a KONZUMA PLUS Fabris Peruško preuzeo je poziciju predsjednika NO-a od Miodraga Borojevića, koji je bio na čelu NO-a od travnja 2019., kad je nova tvrtka preuzela poslovanje KONZUMA. 

Nakon što je britanska ENDAVA preuzela tvrtku PET MINUTA, u Upravu su ušli Rohit Vinayak Bhoothalingam i Mark Stuart Thurston. Oni su se na direktorskim pozicijama pridružili Viktoru Marojhniću, Luki Abrusu Fijačku i Svenu Marušiću.

BRAMAC POKROVNI SISTEMI promijenio je naziv u BMI ADRIATIC ZAGREB. Tvrtka je od listopada prošle godine u vlasništvu britanskog BMI GROUP HOLDINGSA, koji je nastao spajanjem BRAAS MONIERA i ICOPALA i obuhvaća brendove za krovne pokrove i hidroizolaciju Bramac, Braas, Monier, Icopal, Schiedel, Klöber, Siplast, Vedag, Villas, Redland, Wolfin, Cobert, Coverland,Wierer i Monarflex.

Nakon smrti Mladena Cegleca suvlasnici MCI-TRADEA iz Sračinca postali su (kao ovlaštenici) Ivanka Ceglec, koja je od supruga preuzela i prokuru, i sinovi Mario Ceglec i Dario Ceglec, koji upravljaju tvrtkom od 2017.

Paolo Marchi opozvan je s direktorske pozicije u CR ARBITAREU iz Labina, pa sad tvrtkom samostalno upravlja dosadašnji predsjednik Uprave Luciano Capodarca.

Sandra Kukić pridružila se Ružici Sarajlić na poziciji članice Uprave riječkog PARNADA, koji je u vlasništvu istoimene slovenske tvrtke.

Ivana Marinović, Marija Pincan i Jelena Žnidarić pridružile su se u vlasničkoj strukturi TEHNO-PARTNERA iz Varaždina Josipu Žnidariću i Vlasti Žnidarić, koji nisu više prokuristi. Alen Pincan novi je direktor umjesto Ivane Marinović, kojoj je dodijeljena prokura.

Rajko Štrbac preuzeo je vlasnički i upravljački zagrebačku GRAN SOL ADRIJU od Milivoja Kolaka.

Nataša Veličković preuzela je kao vlasnica i direktorica zagrebački M.N.S. od Slobodana Hammera.

Nakon smrti direktora JARUŠICE iz Murtera Željka Jerata njegov vlasnički udjel preuzeli su kao ovlaštenici supruga Lidija Jerat, sin Grgo Jerat i kćerke Jelena Čop i Ana Šoić. Ostali suvlasnici su Tome Juraga (koji je i direktor) i Mande Juraga.

26. travanj 2024 10:41