08. travanj 2021.

Kako povezati OOH i digital oglašavanje? Nova Omnichannel platforma donosi upravo to

Ako ste u skorije vrijeme na ulicama Grada Zagreba vidjeli upečatljive ljubičasto-žute automobile s istaknutim vizualom flastera, vjerojatno niste mogli ne obratiti pozornosti. Riječ je o novoj omnichannel platformi Flaster, a upravo su istaknuti vizuali jedna od ključnih taktika kojom će se voditi u kreiranju kampanja za svoje klijente. Još kada uz to dodamo mjerljive podatke vanjskog oglašavanja u kombinaciji s digitalnim remarketingom, Flaster će zasigurno biti poželjna oglašivačka platforma za sve ozbiljne brendove.

ŠTO JE FLASTER?

---Flaster je omnichannel platforma koja povezuje brendove koji žele iskoristiti sve prednosti pokretnog vanjskog oglašavanja za promoviranje brenda i vozače koji su svakodnevno na cesti na užurbanim lokacijama u gradu, a žele dodatno zaraditi.
Aplikacija Flaster prikuplja detaljne podatke o vozilima i analizira rezultate OOH reklama. Na temelju toga provodi se ciljani remarketing na digitalnim platformama koji je usmjeren na osobe koje su bile u doticaju s Flaster vozilima.

BREND U GRADSKOJ VOŽNJI

Flaster vozilima upravljat će odabrani vozači koji su svakodnevno na najposjećenijim lokacijama u gradu. Aplikacija Flaster prati kretanje vozila i prikuplja podatke koji se pretvaraju u mjerljive digitalne rezultate s ciljem detaljne post-buy analize te digitalnog remarketinga usmjerenog na osobe koje su bile u kontaktu s Flaster vozilima.