25. travanj 2018.

Čarobni leptiri iz Freywille kolekcije idealni za proljetne kombinacije

Nova FREYWILLE kolekcija Papillon oduzima dah nevjerojatno lijepim motivima leptira i vilinskih konjica. Kao i uvijek, FREYWILLE nas osvaja čudesnim koloritom, no ova kolekcija nakita je zaista posebna.

Bečki umjetnici su za nju osmislili i razvili sasvim novu tehniku oslikavanja i pečenja emajla s efektom gradacije i svršenog stapanja boja. Svaki komad nakita čini se poput slikarskog platna na kojem su oživljena leptirova krila kroz veselu igru boja: bajkoviti tonovi smaragdno zelene savršeno se pretapaju u nježne nijanse tirkizne, a indigo plava nestaje ispod elegantnih ljubičastih tonova. Papillon je pravi hommage prirodi i njezinim čudesnim kreacijama.

>>>FOTO: Modna priča nadahnuta stilom Katarine Velike

FREYWILLE ovu kolekciju nakita dodaje opusu kojeg čine setovi posvećeni remek-djelima Alphonse Muche, slavnog češkog slikara i najvažnijeg protagonista umjetničkog pokreta Art Nouveau. Upravo su živopisne flora i fauna bile česti izvor nadahnuća, kako za Muchu, tako i za druge predstavnike secesije. Bajkoviti i graciozni leptiri simbolizirali su nježnost, ljepotu i romantiku, a vilinski konjici snagu, hrabrost, sreću i mir.

Za prvo predstavljanje FREYWILLE kolekcije Papillon, u Hrvatskoj je napravljena umjetnička fotografija inspirirana simbolikom motiva na nakitu te fascinantnih Muchinih crteža žena na cvjetnoj pozadini, tzv. femmes fleur. Zasluge za styling i umjetničko vodstvo idu jedinstvenom Petru Trboviću, fotografiju potpisuje talentirani Franjo Matković, prelijepa i graciozna Leonarda Zeba, Talia Models, odlična se snašla u ulozi modela, a odlična Mirta Pejić potpisuje šminku i kosu.

>>>FREYWILLE bajkoviti vjesnici proljeća i dobrih vibracija

FREYWILLE kolekciju Papillon možete pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2.

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetiti FREYWILLE Online Boutique ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb .