Lider trend
StoryEditor

Darujemo dva čitatelja sa paketima Head&Shoulders i toaletnom torbicom Ivice Klarića

25. Travanj 2014.
Piše:
lider.media

P&G i dm, u kampanji ‘Jednostavno je biti posebna‘ ovaj put imaju iznenađenje za muškarce. Naime, od 16. do 30. travnja uz kupnju bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders u dm-ovim trgovinama čeka vas muška kozmetička torbica by IK studio.

Ivica Klarić, sinonim za domaću mušku modu, pridružio se popisu poznatih dizajnerskih imena koja sudjeluju u kampanji P&G-a i dm-a Jednostavno je biti posebna. Bilo da je riječ o modi ili kozmetici, muškarci prije svega cijene jednostavnost. Kada je riječ o pranju kose, sigurno im neće biti potrebna količina proizvoda koje žene koriste. Neće im trebati serumi, maske ni ulja, niti će njihovi proizvodi zauzimati više mjesta u ormariću. Upravo zato će ih oduševiti inovativni Head&Shouldersovi proizvodi, koji kosu ostavljaju čistom, pružaju joj zaštitu od peruti te olakšavaju njezino oblikovanje. Imajući na umu tu težnju prema jednostavnosti i učinkovitosti, Ivica Klarić je u svom stilu, a po mjeri modernog muškarca, dizajnirao kozmetičku torbicu. 

Lider i P&G daruju dva čitatelja sa paketima Head&Shoulders i toaletnom torbicom Ivice Klarića.

KAKO SUDJELOVATI?Ono što trebate je odgovoriti na naše pitanje: Koliki je proizvoda potrebno kupiti da bi dobili toaletnu torbicu Ivice Klarića?Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime, adresa) šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s ponedjeljkom, 28. travnja do ponoći. Svi sudionici u darivanju bit će odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem random.org, a imena sretnika objavit ćemo u srijedu, 30. travnja na našem portalu i na Facebook stranici Lidera.

Dobitnici darivanja su Nenad Bakić i Zvonko Lijić. Čestitamo!

06. svibanj 2024 05:31