Lider trend
StoryEditor

Galeb Omiš - dugogodišnja tradicija iza koje stoji povjerenje kupaca

02. Listopad 2015.

Galeb Omiš osnovan je 1951. godine i danas je najznačajniji proizvođač rublja u Hrvatskoj. Zahvaljujući cjelovitosti proizvodnog procesa i kontroli, kontinuirano održava najviše standarde u kvaliteti kako bi povećali zadovoljstvo kupaca i pridobili povjerenje novih. Iza oznake Galeb stoji kompletan proizvodni proces, od pređe do gotovog odjevnog predmeta, odrađen unutar vlastitog proizvodnog pogona.

Dugogodišnja tradicija iza koje stoji povjerenje kupaca kroz mnoge generacije, višestruko potvrđivana kvaliteta proizvoda, briga o zdravlju i okolišu te kontinuirana ulaganja u razvoj jamstvo su zadovoljstva i ispravnog odabira hrvatskog proizvoda vrhunske kvalitete!

U novim kolekcijama (Galeb, Adriatic, GLB, BE i Galeb Hajduk) nalaze se kvalitetne i udobne muške, ženske i dječje trenike, hlače i majice koje nude pravi omjer cijene i kvalitete. Tu je također i veliki izbor modernih i udobnih pidžama za sve uzraste i za svačiji ukus. Uz dobro poznate klasične modele baznog donjeg rublja, kolekcija jesen/zima nudi moderne krojeve ženskog, muškog i dječjeg rublja. Također, posebna pozornost posvećena je elegantnim haljinama kao i onim svakodnevnima s trendy tiskovima.

Ponuda je raznolika i u Galebu svatko može naći nešto za sebe.

24. svibanj 2024 07:12