Lider trend
StoryEditor

Lider Trend darivanje 1: Dove poklon paketi

28. Srpanj 2014.
Piše:
lider.media

Ljetni Lider trend ovaj tjedan daruje 10 čitatelja sa Dove poklon paketima u kojima se nalazi Dove toaletna torbica sa pripadajućim proizvodima: Dove gel za tuširanje Caring Protection, Dove losion za tijelo Coconut Milk, Dove sapun go Fresh Fresh touch, Dove dezodorans u spreju Invisible Dry, DoveMen gel za tuširanje Clean Comfort i Dove Men dezodorans u spreju Clean Comfort.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija.

Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka 31.7. do ponoć. Dobitnici Dove paketa bit će odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem random.org. Objava čitatelja koji će uživati u Dove poklon-paketina za njegu objavit ćemo u petak 1.8. u 15h na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu.

Ljetni broj Lider trenda je do kraja kolovoza na kioscima, a svakom čitatelju donosi na dar Spar Poklon kartica od 20 kuna te uzorke za njegu lica Vichy i Nikel  

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanje koje organiziramo na Facebook stranici Lidera i Lider trenda do kraja kolovoza.

Dobitnici: Siniša Božičević, Katarina Brkić, Mirjana Masar, Katarina Vuraić, Melita Kožul, Lidija Kovač Levantin, Valentina Pantelić, Ruža Vrbanić, Vedrana Đumić i Nadica Karalić

06. svibanj 2024 04:45