Lider trend
StoryEditor

Lider Trend darivanje 2: Ballantine‘s poklon paketi

04. Kolovoz 2014.
Piše:
lider.media

Ljetni Lider trend ovaj tjedan svojih pet čitatelja daruje sa Ballantine‘s Brasil viskijem.Ballantine‘s je svjetski poznati viski vrhunske kvalitete i tradicije koji već više od 200 godina svojim uravnoteženim, prestižnim i autentičnim okusom osvaja ljubitelje viskija širom svijeta.

Stoljetna tradicija prodaje viskija u Brazilu naganala je Ballantine’s da prigrli njihovu ljubav prema alkoholnim pićima koji sadrže okus limete. Nježan i sladak, sa savršenom ravnotežom osvježavajuće limete i blage vanilije, koje su savršeno upotpunjene delikatno slatkim i kremastim aromama škotskog viskija.

Ballantine‘s Brasil odlično se slaže s velikim brojem različitih okusa. Stoga je Ballantine’s za ovu priliku osmislio i posebni koktel za nazvan ‘Highland Samba’ koji se sastoji od Ballantine’s Brasila i limunade, servira se s ledom i dvije kriške svježe limete. Osmišljena su još četiri jedinstvena koktela; ‘Glen Rio’, koji spaja Ballantine’s Brasil i sok od jabuke, ‘Flower O’Brasil’, novi Ballantine’s u kombinaciji sa svježe iscjeđenom limetom i bazgom, ‘Caledinho’, koji spaja Ballantine’s Brasil, svježe iscjeđenu limetu i šećer, te ‘Glen Coco’, tj. Caleddinho s dodatkom kokosa.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija.

Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka 7.8. do ponoći. Dobitnici Ballantine‘s Brasil viskija bit će odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem random.org. Imena čitatelja koji će uživati u Ballantine‘s Brasil viskiju objavit ćemo u petak 8.8. u 15 sati na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu.

Ljetni broj Lider trenda je do kraja kolovoza na kioscima, a svakom čitatelju donosi na dar Spar Poklon kartica od 20 kuna te uzorke za njegu lica Vichy i Nikel  

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanje koje organiziramo na Facebook stranici Lidera i Lider trenda do kraja kolovoza.

Dobitnici: Dubravka Matić, Dunja Cigić, Marin Stanić, Vanja Keglević, Matija Grabar.

06. svibanj 2024 11:45