Lider trend
StoryEditor

Lider Trend darivanje 4: John Masters Organics njega kose

18. Kolovoz 2014.
Piše:
lider.media

Ljetni Lider trend ovaj tjedan daruje troje čitatelja sa John Masters Organics paketima za njegu kosu u kojem se nalazi Scalp leave-in regenerator od zelenog čaja i nevena i Scalp šampon za stimulaciju vlasišta od metvice i suručice.

John Masters Organics Scalp linija je specijalno razvijena kako bi rješavali probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, manjka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose te nedostatak volumena. Sadrže posve novu formulu za njegu zdrave i prirodne kose, stimuliraju rast nove kose i dovoljno su nježni za obojenu kosu. Scalp Leave-in tretmana od zelenog čaja i nevena kombinacija je antioksidativnih karakteristika zelenog čaja i drugih devet certificirano organskih ulja i ekstrakata koji osnažuju i revitaliziraju kosu. Scalp šampon služi za pročišćavanje i stimulaciju vlasišta za zdravu i podatnu kosu. Šampon izvrsno djeluje na probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, nedostatka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose, te nedostatak volumena.

 

Kako sudjelovati? Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija.Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka 21.8. do ponoć. Dobitnici JMO paketa za njegu kose bit će odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem random.org. Imena čitatelja koji će uživati u JMO proizvodima za njegu kose objavit ćemo u petak 22.8. u 15h na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu.

Ljetni broj Lider trenda je do kraja kolovoza na kioscima, a svakom čitatelju donosi na dar Spar Poklon kartica od 20 kuna te uzorke za njegu lica Vichy i Nikel.Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanje koje organiziramo na Facebook stranici Lidera i Lider trenda do kraja kolovoza.

Dobitnici su: Mirjana Ivanišević, Branka Kulaš i Marina Mateljan.

06. svibanj 2024 06:43