Lider trend
StoryEditor

Lider Trend darivanje 5: Havana Anejo 3 Anos rum

25. Kolovoz 2014.
Piše:
lider.media

Ljetni Lider trend ovaj tjedan daruje 5 čitatelja s Havana Anejo 3 Anos rumom.

Kuba već stoljećima predstavlja ‘kraljicu‘ među proizvođačima ruma zahvaljujući kombinaciji svjetski poznate šećerne trske, povoljne karipske klime, plodne zemlje i jedinstvenih vještina i znanja od strane najiskusnijih destilera i čuvara kubanske kulture izrade ruma, pod imenom Maestros Roneros. Zahvaljujući njima, Havana Club rum je zadržao umjetnost destiliranja, dozrijevanja i mješavine premium vrsta rumova od svijetlih, pa sve do tamnih. Danas je Havana Club vodeći kubanski rum u svijetu koji kontinuirano simbolizira kubansko nacionalno naslijeđe i superiornost kubanske tradicije pravljenja ruma.

Havana Club Anejo 3 Anos najprestižniji je od svih koktel rumova i donosi dodir nenadmašnog duha svim koktelima i alkoholnim mješavinama. Havana Club Anejo 3 Anos idealan je sastojak za sve koktele, posebno za klasične kao što su Mojito ili Daiquiri, odajući duh prestiža i profinjenosti.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija.

Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka 28.8. do ponoć. Dobitnici Havana Anejo 3 Anos ruma bit će odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem random.org. Imena čitatelja koji će uživati u Havana Anejo 3 Anos rumu objavit ćemo u petak 29.8. u 15h na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu.

Ljetni broj Lider trenda je do kraja kolovoza na kioscima, a svakom čitatelju donosi na dar Spar Poklon kartica od 20 kuna te uzorke za njegu lica Vichy i Nikel.Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanje koje organiziramo na Facebook stranici Lidera i Lider trenda do kraja kolovoza.

Dobitnici su: Ivica Ferenčak, Sanja Kruljac, Dario Lesić, Marina Bogunović, Vedrana Buktenica.

05. svibanj 2024 23:06