Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje tri čitatelja Dove poklon paketom

20. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini.

Specijal je od 17. srpnja na kioscima diljem Hrvatske dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima - dizajnerskom navlakom za odijela i knjigom u nakladi Znanja, a za naše čitatelje pripremili smo i prvo ovotjedno darivanje: tri Dove poklon paketa.

Dove gel-kreme  za tuširanje su Dove otkriće njege kože jer pružaju mekšu i glađu kožu nakon samo jednog tuširanja, a istovremeno daju bogatu sapunicu.

Ukoliko želite prekrasnu kožu, sada nema boljeg mjesta od vašeg tuša. Nova Dove formula znači da  više ne mora birati između gela za tuširanje s bogatom pjenom te onog koji čini kožu mekom i glatkom. Nova Dove formula pruža bogatu kremastu pjenu uz nezaboravno iskustvo tuširanja i mekšom, glađom kožom nakon samo jednog tuširanja.

Većina žena svoje jutarnje tuširanje vidi kao funkcionalan način za održavanje higijene.  Sada - zahvaljujući novim Dove gel-kremama za tuširanje, upravo tuširanje postaje prvi korak u rutini ljepote. Započnite i vi svoju rutinu ljepote tuširanjem s novim Dove gel-kremama za tuširanje za mekšu i glađu kožu nakon samo jednog tuširanja.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija. Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 22.7. do ponoći. Dobitnici će biti  odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom putem random.org, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu bit će objavljena 23.7. u 15 sati.Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanja koja organiziramo  do kraja kolovoza.

Dobitnici su:

Monika Radić, SesveteNevia Korpar, BrezovicaJadranka Lujić, Dubrovnik

27. travanj 2024 05:21